Itt az ideje a politikának visszatalálni a választókhoz! Elég az öltönyös, unalmas figurákból, eljött a fürdőruhás, nagymellű, komoly politikusnők ideje! Szavazzon ön is Karen Danczukra, ha tud!

Ritkán foglalkozunk politikával, de így az önkormányzati választások előtt ideje felhívni a pártok figyelmét, hogy ideje normálisan kampányolni, például így:

Karen Danczuk az angliai, rochdale-i munkáspárti képviselő, Simon Danczuk felesége, kingswayi önkormányzati képviselő és képei felrobbantották a brit internetet. A kellemesen szeplős 31 éves nő szelfit posztolt ugyanis a Twitterére a Mirror szerint. A képen kedvesen mosolyog a tengerből kijött, vizes, fürdőruhás asszony, de a szép fogsor és arc helyett az ember szeme egyből a gigantikus melleire siklik.

Némi feliratot is mellékelt, amiben megkérdi, mennyire tűnik dagadtnak, valamint jelzi, legyőzte a félelmeit és életében először úszott a tengerben. A 14 ezer twitteres követőjének egyike megjegyezte, nem nehéz így úszni, ha ilyen eszközök segítik a felhajtóerőt, mint Danczuk mellei.

És ezzel még nincs végük a jó híreknek: „Együtt vacsorázom a Channel 4 nagyfőnökeivel nemsokára" – jelentette be, belengetve, hogy saját műsort kaphat hamarosan. A Mirror megjegyzi még, hogy Danczukot nemrég az ötödik legszexibb politikusnőnek választották. Szóval fel van adva a labda a magyar politikusoknak, még nem késő szelfizgetni.