2011-ben Colin Batleyt és három társát elítélte a swansea-i ítélőtábla, mert éveken át egy szexen és pedofíilán alapuló szektában vettek részt, a szektavezető Batley talán sosem szabadul a börtönből. Most a legfőbb áldozatuk, Batley nevelt lánya álnéven írt könyvet az évek alatt átélt szörnyűségekről.

„Semmi sem tud nekem annyi fájdalmat okozni, mint az anyám és az a férfi. Az anyám egy gonosz nőszemély, sosem fogok neki megbocsátani” – mondta a Wales Online-nak az a nő, aki most Annabelle Forest álnéven jelentetett meg könyvet, és arról a körülbelül egy évtizedről szól, amíg szülei pedofil szektájában élt áldozatként.

Forest hétéves volt, amikor bevették a szektába. Először azt kellett megnéznie, ahogy az anyja és a mostohaapja szexelnek. Az igazán durva beavatás 11 éves korában történt, amikor az anyja élettársa, Colin Batley először megerőszakolta. Batley egy olyan szektát vezett egy walesi kisvárosban, ami mindenféle bizarr ideológiákat ollózott össze, néhány ókori egyiptomi gondolattól kezdve a világ leggonoszabb emberének tartott, drogos, félbolond hegymászó, Aleister Crowley munkásságának néhány passzusáig. Az egész lényege nagyjából annyi volt, hogy ő, Batley a próféta, és az új világhoz leginkább azon keresztül vezet az út, ha fiatal lányokat erőszakol meg a társaival, ráadásul úgy, hogy a lányoknak az erőszakot úgy vezeti elő, mintha az lenne az elvárt történés, hogy a lányokat megerőszakolják.

„Az egészben az volt a legrosszabb, hogy úgy állította be a dolgot, mintha önszántamból tenném. Szörnyű volt. Ez volt a legsokkolóbb, legfájdalmasabb dolog, ami életemben történt velem, de azt mondta, hogy ez az én utam, és ha nem követem, akkor a Mélységbe jutok, ami a poklot jelentette nálunk. Colin nagyon értett a manipulációhoz, hogy bármit elhiggyél neki” – mondta Forest.

A szektában alapvetően négy ember vett részt, a már említett Batley, valamint Forest anyja és két további nő. Batley összesen 22 év börtönt kapott, de azzal a feltétellel, hogy akkor sem biztos, hogy szabadulhat. Forest anyját 12 évre ítélték el, a másik két szereplő 8, illetve 5 évet kapott. A szektában rajtuk kívül részt vettek még néhányan a környékről, összesen 5-6 házból jártak át Forestékhez a szekta hívei.

„Nappal diák voltam, éjszaka szexrabszolga. Egyszer meg is akartam ölni magam, de nem sikerült” – mondta Forest.

Tizenhét éves volt, amikor Batley teherbe ejtette. Nagyjából ebben az időszakban kényszerítették prostitúcióra is. A lány állítása szerint nagyjából 1800 férfival kellett szexuális kapcsolatot létesítenie.

Nem sokkal azután, hogy megszületett a gyereke, elszökött, soha többé nem vette fel a kapcsolatot az anyjával és a mostohaapjával. Egyszer találkozott velük azóta, hogy elszökött a szektából, amikor a bírósági ítéletet várták a szekta tagjai. Azt várta, hogy az anyja bocsánatot kér tőle, és elmondja, hogy az egész szekta Batley ötlete volt, mindenkit manipulált a férfi. Ezzel szemben az anyja csak annyit kérdezett tőle, amikor meglátta, hogy mit keres a tárgyaláson. Ekkor jött rá, hogy az anyja legalább annyira sáros volt, mint a mostohaapja.

Most már Észak-Angliában él, született egy másik gyereke is, és a könyvet azért írta, mert bízik benne, hogy ezzel segíthet másokon, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő, és már akkor sikernek éli meg az egészet, ha csak egy emberen is segíteni tud azzal, hogy megírta, hogy szabadult meg abból a pokolból, amiben felnőtt.