Rejtett kamerával vették fel, hányan bámulják meg egy mélyen dekoltált nő melleit a londoni utcákon. A videóból az is kiderül, hogy nemcsak a férfiak bámulják a nők mellét, hanem a nők és a gyerekek is.

Hányszor bámulják meg egy nő mellét egy nap? – erre a kérdésre keresték a választ, és meg is kapták. Melltartóba rejtett kamerával nézték meg, hányszor bámulják meg az utcán egy nő dekoltázsát Londonban, és természetesen az egészről videó is készült. A terv a Nestlé fejéből pattant ki, ráadásul nemes céllal készült: felhívja a figyelmet a mellrákra.

A rejtett kamerás felvétel bizonyíték arra, hogy a nők számára nyilvánvaló, hányszor és kik bámulják meg a melleket. A közhidelemmel ellentétben nemcsak a férfiak meresztik a szemüket, hanem a nők és a gyerekek is. És a gyerekekkel sétálgató nők is.

A videón akadnak olyan férfiak, akik már nagyon elsajátították a lopva nézést, és olyan nők is akadnak, akik nehezen tudják levenni felháborodott tekintetüket a látottakról. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy méretes kebleket sétáltattak végig London utcáin, ráadásul rikító rózsaszín felsőben, ami természetesen mélyen dekoltált. Így aztán nem csoda, hogy még a pár hónapos kisgyerek is belebámul a mellre helyezett rejtett kamerába.

Az emberek összesen harminchatszor bámulták meg a nő melleit, egy teljesen átlagos ruhába öltözött nőnek ennél feltehetően jóval kevesebbszer nézik meg a dekoltázsát. Az alábbi videón láthatja, mit vett fel a rejtett kamera a metró lépcsőjén, az utcán és a kávézóban is.