Charlo Greene máshogy nem is csinálhatott volna nagyobb reklámot az Alaska Cannabis Clubnak. Mióta a korábban riporterként dolgozó nő a tévében, élő adásban mondott fel, méghozzá káromkodva, mindenki vele, és szervezetével foglalkozik. Annyira, hogy a Mashable interjút is készített vele, amiből kiderült, hogy már Snoop Dogg is rajong a nőért, és segít neki elérni céljait.

Charlo Greene szeptember 21-én még a KTVA bemondójaként épp élő adásban tudósított az Alaska Cannabis Clubról, mikor bejelentette, a szervezetnek ő a CEO-ja (ügyvezető igazgatója), majd annyit mondott: „Basszameg, kilépek!" Vagyis felmondott, hogy ezentúl minden energiáját a marihuána legalizációja melletti kampányba fektesse.

Bejelentése után a fél világ Charlo Greene-nel és szervezetével kezdett el foglalkozni, vagy ennél a laza bazmegolásnál nem is találhattak volna ki jobb és hatékonyabb reklámot. És bár saját elmondása szerint nem akart káromkodni, az a „basszameg" végül csak azért csúszott ki a aszáján, mert egyszerűen őszinte volt. Aztán miután elmondta, amit el akart mondani, fogta a cuccait, és egyszerűen lelépett, mert tudta, hogy úgysem maradhatna sokáig azok után, amit tett.

Egyébként a Mashablenek adott interjúból az derült ki, hogy nem is teljesen reklámnak szánta a dolgot, egyszerűen csak azt érezte, hogy ez lesz a legjobb módja annak, hogy új fejezetet nyisson az életében.

„Az egész eddigi felnőttkorom azzal töltöttem, hogy felépítsem a karrierem, amitől most el akartam búcsúzni, ezért úgy gondoltam, miért is ne lépnék ki egy nagy durranással, ami megkönnyítené az életem következő fejezetét. [...] Ez volt az első pont az életemben, mikor igazán felnőttként viselkedtem. Képes voltam hangot adni a véleményemnek" – mondta Greene, aki azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem bánja, hogy így mondott fel munkahelyén, de szerinte felmondására azért jobban is ragálhattak volna a KTVA-nél, mivel a csatorna honlapját a következő pár napban többen kattintották, mint előtte bármikor.

És bár azok után, amit tett, mindenki azt mondta neki, hogy az életbe többet nem kap sehol munkát mint újságíró vagy riporter, Charlo Greenet állítólag már többen is megkeresték, hogy munkát ajánljanak neki. Persze ő most elsősorban a kanabiszlegalizációra fordítja majd minden erejét.

Alaszka államban november 4-én lesz népszavazás arról, hogy legalizálják-e a marihuánát, vagy sem. Úgyhogy Greene és csapata most tényleg minden erejével azon van, hogy minél több embert állítsanak maguk mellé. Például Snoop Doggot, hogy az ő segítségével is több embert szerezzenek, akik majd igennel szavaznak november 4-én.

A rapper ugyanis rajong Greene-ért és tettéért, annyira, hogy egy fotót is posztolt instagramjára a nőről, a követlező szöveggel: „Hősöm!"