Hónapokon át zaklatta recepciósát egy fogorvos, azzal fenyegetve, ha bárkinek beszélni mer a dologról, elveszti az állását, pénzét, családját. A fogorvos szerint viszont hazugság az egész, a nő csak pénzt akar kizsarolni tőle. Az ügy legbizarrabb része a tesztoszteronhoz és a szőrösödéshez kötődik.

Durva vádakkal illetett egy texasi fogorvost korábbi recepciósa: azt állítja, a férfi többször erőszakoskodott vele és megfenyegette őt, hogyha bárkinek szól a történtekről, ő és a családja látják kárát ennek – írja a New York Daily News. Jody D. Cremer mindent tagad ügyvédjén keresztül, még a legbizarrabb vádat is, amely szerint a saját péniszére kenegetett tesztoszteron-tartalmú krémtől áldozatának elburjánzott a testszőrzete. Cremer szerint beleegyezéses kapcsolat volt az övék, és két évig tartott.

A nő a bírósági dokumentumok szerint 2012 júniusa óta szenvedte el a bántalmazásokat. A szerinte szadista férfi mindig akkor rontott rá „apró, álló péniszével", amikor a többi munkatárs már hazament. Jamie O'Brien azt állította, a férfi először azzal környékezte meg, hogy a neje már túl kövér és öreg, nem is szexelnek. Ezután heti kétszer bepróbálkozott a nőnél, nyúlkált, erőszakoskodott vele. A vége mindig fenyegetés volt: ha O'Brien kinyitja a száját, felettese kirúgja, tönkreteszi anyagilag és a családjától is elidegeníti. Ezért a zaklatás hónapokon át tartott.

A másik oldal ugyanakkor állítja (és a fogorvos szerint a többi munkatárs is alátámasztja ezt), hogy 50-50 százalékos volt a kapcsolatuk, azaz két egyenrangú fél párkapcsolata volt. Ráadásul a nő többször küldött erotikus képeket a fogorvosnak. O'Brien ugyanakkor egy domináns főnökről számolt be, akinek félt nemet mondani. Szerinte éppen, hogy ő küldött neki fotókat, például a péniszéről tesztoszteroninjekció után. Később már durvábban közeledett, emiatt alakult ki a szőrösödés az áldozatnál.

Több aktust rögzített a férfi, hogy bizonyítani tudja a nő bűnrészességét. Később felbérelt egy auditáló céget, hogy vizsgálják át a vállalkozása működését. Ők aztán rábukkantak az afférra, és azt tanácsolták, bocsássa el a nőt. Cremer ügyvédje szerint a nő vádaskodik és zsarol, egy mukk se igaz mindezekből, O'Brien egyedüli célja a fogorvos lejáratása és pénz kizsarolása belőle.