Egy texasi férfitől még 2002-ben elrabolta a lányát a gyerek anyja. Az édesapa, Greg Allen azóta se adta fel, hogy megtalálja gyerekét. A lány végre előkerült Mexikóban, anyját az FBI letartóztatta.

Greg Allen 2002-ben látta utoljára – akkor négyéves – lányát, akit volt felesége rabolt el, és vitt magával Mexikóba. A férfi 12 évig kutatott eredménytelenül gyereke után, de a hatóságok végre megtalálták a már 17 éves Sabrina Allent. Az édesanyát, Dara Marie Llorenst az FBI őrizetbe  – számolt be az NBC.

Dara Marie Llorens több, mint egy évtizedig bujkált a lányával Mexikóban. A gyereknek álnevet és hamis iratokat adott, még szőke haját is sötétbarnára festették, hogy véletlenül se bukkanjon rá az édesapja. Szeptember 30-án viszont az FBI végre elfogta a már évek körözött nőt, és a lány is visszakerülhetett apjához, akinek most újra meg kell ismernie saját gyerekét.

Llorens ugyanis a lányt hosszú évek munkájával az apja ellen hangolta, így a férfinek most elölről kell kezdenie kapcsolatuk felépítését. A Mexikóban töltött évek alatt Allen iskolai tanulmányaival is erősen lemaradt, van mit bepótolnia. Most, hogy visszakerült törvényes gyámjához, terapeutákhoz jár, hogy könnyebben feldolgozza az elmúlt 12 évet. A történtekről Greg Allen az alábbi videóban könnyes szemmel beszélt.