A négytagú csajbanda arról lett híres, hogy a huszonéves lányok a nyilvánosság előtt bikiniben flangálnak. Most a rajongóikkal házasodnának, természetesen bikiniben, és még reality is készül az egészről. Igen, ez Japán.

A japán popegyüttesek menedzserei általában tiltják, hogy a bandatagok összeházasodjanak vagy randizgassanak valakivel, mert csalódást okoznának a rajongóknak. A Happening Girls nevű j-pop banda azonban változtatna egy csavarral a szokásokon. Azt találták ki, hogy randizgatni kezdenek a rajongókkal, és ha úgy lesz, házasság is lehet, mégpedig bikiniben. Természetesen ezt egy valóságshowban nyomon lehet követni.

A tokiói csajbanda négy tagja arról ismert, hogy csak és kizárólag bikiniben jelennek meg a nyilvánosság előtt, mindennapjaikról, a randizgatásaikról a Kandou TV-n indult el nemrég egy reality. 

„Arra biztatjuk a rajongókat, hogy találkozzanak és randizzanak a lányokkal" – mondta a csajbanda szóvivője, Teruki Aoki a Daily Mailnek. A lánybanda tagjai az idő haladtával cserélődnek majd, jelenleg a 20 éves Manaka, a 22 éves Saaja, a 26 éves Kaori és a 25 éves Eri a tagok. Hogy mennyire szól ez a bizniszről, az is jól bizonyítja, hogy jelenleg is pályáztatják a leendő Happening Girls tagokat, a feltétel az, hogy 17 és 30 év közöttiek legyenek, és Tokióban éljenek. Továbbá tekintettel a bikinis dologra, az is fontos, hogy ne legyen problémája azzal, hogy bikinire kell vetkőznie. És abban kell nyilvánosan megjelennie. 

Erről most gondol valamit, ugye? Mondja el itt, hogy mit!

Kövessen minket a Facebookon is!