17 órás erekciója volt, az orvosok mentették meg

2014.10.12. 18:06
Jason Garnett csak egy jóleső, gyors dugást akart elintézni, aminek az lett a vége, hogy a péniszéből kellett csapolni a vért.

Van az a szint, amikor már a haveroknak sem akarunk elbüszkélkedni a péniszünk teljesítményével: a 23 éves Jason Garnettnek például 17 órán keresztül tartott az erekciója, mire végre leszívtak belőle laza 14 deciliter vért, hogy elmúljon – írja a Daily Mail. Mint kiderült, a férfinak priapizmusa volt, ami a kismedencei vénák elzáródását takarja, ami miatt bennragad a vér a hímtagban. Mivel az erekciót nem kíséri szexuális vágy sem, ezért Garnett leginkább szenvedett a 17 órás akciótól.

„Azt látni, ahogy a péniszem körül állnak az orvosok egy tűvel a kezükben, horrorisztikus élmény. Adrenalint adtak be nekem, amit 24-szer kellett megcsinálni” – mesélte el szomorú kalandját Garnett, aki leginkább attól rettegett, hogy nem működik a módszer, és akkor operálni is kell. A buli pedig jobban indult, a maratoni merevedés előtt Garnett egy nagy piálás után ment fel egy lányhoz dugni, utána pedig hazament. „Reggel felébredtem, és ott volt, ami általában minden férfinak ott van reggel. Aztán a nap közepén már elkezdett gyanússá válni” – osztotta meg problémáját. „Először jeget tettem rá, beültem a kádba, később pedig elmentem futni úgy, hogy az övemhez szorítottam. Délutánra olyan elviselhetetlen lett, hogy kórházba kellett mennem.”

Fotó: Nigel Bennett
Fotó: Nigel Bennett
Fotó: Nigel Bennett

Az eset végül szerencsés véget ért, ráadásul Jason Garnett nem aggódik amiatt sem ,hogy esetleg megismétlődne a tragédia. „A lányok szeretni fogják” – utalt szerényen a teljesítményére.