Jason Garnett csak egy jóleső, gyors dugást akart elintézni, aminek az lett a vége, hogy a péniszéből kellett csapolni a vért.

Van az a szint, amikor már a haveroknak sem akarunk elbüszkélkedni a péniszünk teljesítményével: a 23 éves Jason Garnettnek például 17 órán keresztül tartott az erekciója, mire végre leszívtak belőle laza 14 deciliter vért, hogy elmúljon – írja a Daily Mail. Mint kiderült, a férfinak priapizmusa volt, ami a kismedencei vénák elzáródását takarja, ami miatt bennragad a vér a hímtagban. Mivel az erekciót nem kíséri szexuális vágy sem, ezért Garnett leginkább szenvedett a 17 órás akciótól.

„Azt látni, ahogy a péniszem körül állnak az orvosok egy tűvel a kezükben, horrorisztikus élmény. Adrenalint adtak be nekem, amit 24-szer kellett megcsinálni” – mesélte el szomorú kalandját Garnett, aki leginkább attól rettegett, hogy nem működik a módszer, és akkor operálni is kell. A buli pedig jobban indult, a maratoni merevedés előtt Garnett egy nagy piálás után ment fel egy lányhoz dugni, utána pedig hazament. „Reggel felébredtem, és ott volt, ami általában minden férfinak ott van reggel. Aztán a nap közepén már elkezdett gyanússá válni” – osztotta meg problémáját. „Először jeget tettem rá, beültem a kádba, később pedig elmentem futni úgy, hogy az övemhez szorítottam. Délutánra olyan elviselhetetlen lett, hogy kórházba kellett mennem.”

Az eset végül szerencsés véget ért, ráadásul Jason Garnett nem aggódik amiatt sem ,hogy esetleg megismétlődne a tragédia. „A lányok szeretni fogják” – utalt szerényen a teljesítményére.