Budai Zsuzsa izmosabb testet szeretne, ezért megkérte a világ legjobb testű nőjének megválasztott Regős Lilit, hogy segítsen az alakformálásban.

2009-ben együtt készültek egy szépségversenyre, azóta mindketten álmaik megvalósításán dolgoznak, de barátságuk máig töretlen. Így nem volt meglepő, hogy a 2009-es Miss Universe Hungary győztese, Budai Zsuzsa egykori szobatársát, az azóta a világ legjobb testű nőjének választott Regős Lilit kérte meg, hogy segítsen ismét formába lendülni, és egy kicsit izmosabb tónusokat szerezni. Mint kiderült, ezzel mindketten jól járnak: közös szenvedélyük, a lovaglás ugyanis edzésnek sem utolsó. A lányok a lovardában ünnepelték meg egymásra találásukat. 

Regős Lili, aki jó pár díjat nyert már (Fitparádé FitModel World abszolút bajnoka 2011-ben, A világ legjobb testű nőjévé választották Miss Universe America versenyen, WBPF Világ- és Európa Bajnok, valamint európai Arnold Classic ezüstérmes) most az indiai vb-re készül, ám nagyon örült, amikor az egykori szépségkirálynő megkérte, hogy segítsen neki az edzésben. Budai Zsuzsa a napokban teszi le a lovasedzői vizsgát és Lili legnagyobb vágya, hogy megtanuljon lovagolni. Érthető tehát, hogy a világ legjobb testű nőjének megválasztott nyíregyházi lány csak egyet kért cserébe az edzéstippekért: a szépségkirálynő tanítsa meg lovagolni. 

„Egyértelmű volt, hogy Lilihez fordulok segítségért. Én is kritikus vagyok önmagammal, de ki láthatná reálisabban, hogy mire van a legjobban szükségem, mint ő. Ha jól tudom, idén már zsűritagként fog részt venni az egyik legrangosabb hazai fitneszversenyen, a Fitparádén, egyébként pedig ő a saját személyi edzője" – indokolta döntését a szépségkirálynő. 

„Kislányként nyári szünetek alkalmával a szüleim rendszeresen írattak be lovastáborba. A ló az egyik kedvenc állatom és jövőbeni terveim között szerepel feleleveníteni lovagló tudásomat, illetve normálisan megtanulni lovagolni. Egyébként egy saját, személyre szabott módszert fejlesztettem ki, amiben komplett táplálkozási és edzéstippeket adok, szívesen segítek Zsuzsinak is. Így mindketten jól járunk" – tette hozzá Regős Lili. 

A lányok a lovaglás után leugrottak az edzőterembe, hogy máris elkezdjék a munkát. Egy biztos: jó lesz ott edzeni, ahol a két szépség együtt dolgozik, már csak az esztétikai élmény miatt is. 

Budai Zsuzsi és Regős Lili a héten a Fókuszban is mesélnek a lovaglásról, és még fenékre is gyúrnak egy kicsit! 

Mindezeket a fantasztikus kalandokat kommentelhetik is, emitt.

Kövessen minket a Facebookon is!