Andrew Wallst még 2012-ben vizsgálták, abban a doveri kórházban, ahol dolgozott. Kollégái a végbéltükrözést altatásban végezték, és amikor a beteg felébredt, nem a saját alsóját találta magán. A férfi két évvel a megalázó csíny után vitte perre az ügyet - írja a USA Today.

Walls egykori munkahelyén, a Delawar-i Sebészeti Központban esett át egy végbéltükrözésen. A rutineljárás után viszont nem abban az alsóban ébredt fel, amelyben elaltatták az orvosok. Egy női, rózsaszín bugyi feszült rajta, amit munkatársai adtak rá. Gondolták, megviccelik a férfit. Andrew Walls viszont egyáltalán nem találta mókásnak, hogy kiütött állapotában szabadították meg kollégái saját fehérneműjétől. 

A megalázott férfi a bugyicsere óta elveszítette munkáját. Elmondása szerint nem tudta feldolgozni a kiszolgáltatott helyzetet, képtelen volt túljutni azon, hogy mindenki rajta nevet. Két évvel az incidens után perre vitte az ügyet, kártérítést követel a kórháztól. 

A sértett szerint komoly érzelmi stresszen ment keresztül, amit az elmúlt két év alatt sem sikerült leküzdenie. Ügyvédet fogadott és beperelte az intézményt. A sebészeti központ igazgatója még nem tudta kommentálni a történteket, mivel az cseréről csak most értesült. Mindenesetre Walls reméli, hogy a javára dönt a bíróság és lezárhatja magában a bugyibalesetet.