Christian Faith Benge fél tüdővel élt, de végül a szíve vitte el, miután egy halloweenre felállított horrorparkba ment a családjával.

A 16 éves Christian Faith Benge a halloweenre felállított Haunted Scream Parkba akart bemenni Ohióban többed magával, de a szellemházban annyira megijedt, hogy a túra közepén megállt a szíve, és kórházba kellett szállítani. A middletowni fiatal lány nem élte túl, jelenleg a boncolás eredményeire várnak, hogy megtudják, pontosan mi okozta a halálát – írja a Daily Mail.

„Már a szellemház felénél járt, amikor összeomlott. Majdnem a végére ért” – mondta a nagymama, Betty Benge. A lány majdnem száz emberrel közösen ment el a parkba, mindenki családtag vagy barát volt körülötte. A park üzemeltetője, Brett Oakley elmondta, hogy korábban semmilyen sérülés vagy baleset nem történt náluk.

Benge anyja szívmasszázzsal próbálkozott a mentők érkezéséig, most már viszont a keresztény nevelésben bízik. „Istenben bízok és az ő végső tervében. Már egy jobb helyen van, a hite miatt tudom, hogy hazaért” – mondta a nő. A család többi tagja is megerősítette, hogy Benge egy nagyon kedves és szeretetreméltó lány volt, aki nagyon erősen kötődött vallásához. Többek közt azért, mert csoda, hogy nem halt meg csecsemőként: egy születési rendellenesség miatt fél tüdővel élt, és rendszeresen küzdött légzési problémákkal.

A halála így is váratlan volt, és nem is számítottak arra, hogy a szíve adja fel: az orvosok beszámolója szerint a szíve négyszer akkorára nőtt, mint a normális méret, és egy időzített bomba volt.