Tudósok hada jósolta meg nekünk, milyen lesz az élet a jövőben, úgy 2025 körül, számolt be a Daily Mail. Ha hihetünk a szakértőknek, reggel elég lesz csak kinyomtatni a ruhát, mindenhol hologramok vetülnek ki és találkozni sem kell a szexhez.

A nem is olyan távoli jövőben úgy fest, végre valóra válnak a 90-es évek zseniális sci-fijei és úton-útfélen hologramokba ütközhetünk. A tudósok szerint 2025 körül mindenhol bitang erős internet-hozzáférés lesz, átalakulnak a szolgáltatások és a munkavégzés menete, de még a szex is megváltozik. 

A technika fénysebességű fejlődésének hála elvileg orvos se nagyon fog kelleni a műtétekhez, legalábbis személyesen biztos nem, elég a hologram doki. Nemcsak az egészségügy maradhat otthon, hanem az irodák dolgozóinak jó része is, mivel sokkal egyszerűbb lesz a virtuális egyeztetés, tárgyalás, úgyhogy tíz év múlva az ágyból se kell kikelni.

A nagyon okos emberek szerint a hologramot leginkább pornóra fogják használni az emberek, igazi hús-vér szexet láthat majd mindenki a 2D helyett. A virtuális sisakokkal pedig meg se kell érinteni a másikat a szexhez, simán lejátszható az álomszerű aktus. De bízunk a japánokban, hátha így is jó lesz a dolog. 

Ahhoz sem kell már sokat várni, hogy átalakuljon az étrendünk. Állítólag 2025-re mindenki kivetítheti egy monitorra az egészségi állapotát és a tudományos diéta lesz a menő, amit a génállomány alapján határoz meg a rendszer. Alig várjuk.