horoszkóp

Szándékosan fertőzött meg HIV-vírussal 1500 nőt egy férfi

2008.04.23. 09:30
A magát Trashmannek hívó férfi a Youtube-ra feltett videókon olvasta fel azoknak a nevét, akiknek átadta a gyógyíthatatlan betegséget. A férfi a videón bevallja, 1200-1500 nőt fertőzött meg szándékosan a HIV-vírussal. A videókat azóta eltávolították.

Sokkoló videókat tett fel a Youtube videomegosztóra egy ismeretlen, arcát maszkkal eltakaró férfi, aki Trashmannak nevezi magát. Az amerikai akcentussal beszélő férfi a felvételeken azzal dicsekszik, hogy szándékosan fertőzött meg HIV-vírussal 1200-1500 nőt - írja a The Sun című angol bulvárlap.

"Egy listát tartok a kezemben, olyan nők nevével, akiket szándékosan fertőztem meg AIDS-szel. Szóval, ha szerepelsz a listámon és hallod a neved, Isten áldjon" - mondja az önmagát Trashmannek hívó férfi, majd elkezdi olvasni neveket. Az azóta eltávolított videón egy olyan szexportál neve is szerepel, ahol Trashmannek saját profilja van.

Gusztustalan, sokkoló

"Ez borzalmas, ez a férfi pszichiátriai segítségre szorul" - mondta a videó kapcsán az angol HIV-vel és AIDS-szel Élők Egyesületének elnöke, Brett Hayhoe, aki szerint a videó valódi lehet. Az elnök azt is elmondta, a férfi valószínűleg összekeverte a fogalmakat, hiszen a nemi érintkezés során HIV-vírussal fertőződnek meg a betegek, ez idézi elő később az AIDS-betegséget

"Ha valaki csak úgy látja azt a videót, gusztustalannak tartja. Viszont annak, aki a nevét is hallja, sokkoló lehet" - tette hozzá Hayhoe felháborodva. A felvételeket azóta eltávolították a Youtube-ról, de a livenews.com oldal szerint addig összesen már 200 ezren nézték meg.