horoszkóp

Álomkarrier várja a legszebb filippínó transzvesztitát

2008.10.08. 15:00
Az Amazing Philippines szépségverseny 25 transzvesztita résztvevője közül az első öt szerencsés abban a megtiszteltetésben részesül, hogy színpadra állhat az egyik legnagyobb turistalátványosságnak számító színházban, ahol kizárólag a legszebbnek és a legtehetségesebbnek tartott filippínó transzvesztiták lépnek fel.

Manilában október 24-én rendezik meg az Amazing Philippines szépségversenyt, melyen kizárólag transzvesztiták és transzszexuálisok indulhatnak. A szervezők azt szeretnék elérni a versennyel, hogy ezek az emberek is megmutathassák szépségüket és tehetségüket. Az elvárások szerint az ideális Miss Amazing Philippines gyönyörű, művelt, artikuláltan beszél és tehetséges.

Nézze meg a transzvesztita versenyzőket!

Mindez azért is különösen fontos, mert a verseny első öt helyezettje bekerül Amazing Philippines Theatre fellépői közé, ami óriási megtiszteltetésnek számít, mivel ez a színház számít az egyik legnagyobb turista látványosságnak. Persze az sem egy utolsó szempont, hogy ez a fellépési lehetőség kiemelkedő kereseti lehetőségnek számít, a legnépszerűbb előadók egy éjszaka alatt 100 dollár borravalót is összeszedhetnek.

Az Amazing Philippine Theatre 2001-ben nyitotta meg kapuit, és azt tűzték ki célul, hogy elfogadtatják az emberekkel a melegeket, a transzvesztitákat és a transzneműeket. Az előadás többek között kínai, japán, filippínó, és koreai táncokból, dalfeldolgozásokból és kabaré részletekből áll, melyeket a legszebb filippínó transzfesztitákból álló társulat mutat be. A show az elmúlt hét évben akkora hírnevet szerzett, hogy a világ minden tájáról érkeznek turisták, hogy megnézhessék az extravagáns jelmezekben pompázó transzvesztitákat, írja a Beauty In Pageants.