horoszkóp

Gyilkosságért ítélték el a barátját egy vásárlóra uszító nőt

bry
2009.03.02. 13:20
A nő elpanaszolta barátjának, hogy meglökték egy trafikban, ezért a férfi – miután barátnője rossz emberre mutatott - egy ütéssel megölt egy ártatlan vásárlót.

Az esküdtszék bűnösnek találta gyilkosság vádjában a 37 éves Antonette Richardsont, írja a mirror.co.uk. A heroinfüggő asszony még tavaly júniusban hívta fel barátját, mert egy férfi meglökte őt, amikor sorban állt. Tony Virasami azonnal a helyszínre viharzott, ahol – miután barátnője rossz emberre mutatott - belekötött egy ártatlan vásárlóba, Kevin Trippbe. A szemtanúk szerint a férfi végig nagyon ideges volt, és látszott rajta, hogy „keresi a bajt”.

Virasimi egyetlen ütést mért az áldozatra, akinek betört a koponyája és a kórházban életét vesztette. Az üzletközpont liftes fiúja az eset után ahelyett, hogy segítséget hívott volna a földön fekvő vérző áldozathoz, inkább figyelmeztette a tévedésére a tettest, majd felajánlotta, hogy „segít megkeresni az igazit”.

Az esküdtszék tegnap 11-1 arányban találta bűnösnek a nőt, a büntetés mértékét később határozzák meg. Az 57 éves áldozat felesége még most is értetlenül áll az eset előtt. „Ott kellett volna lennem vele. Csak a boltba ment el. Nem rákban vagy szívrohamban halt meg. Éppen sorban állt és egy vadidegen megütötte”, nyilatkozta Josie James.