horoszkóp

Csiklójával szeretkezik feleségével a terhes férfi

2008.04.04. 22:38
Thomas Beatie, a terhes férfi Oprah Winfrey műsorában hosszasan, és részletesen mesélt életéről. Így megtudtuk, hogy ez a második terhessége, mert egyszer elvetélt, hogy feleségének van két gyereke az első házasságukból, akik még nőként ismerték őt meg, de már apjuknak tekintik, és, hogy Beatie korábban szépségkirálynő is volt, és egészen huszonéves koráig nem akart férfivá válni.

Az április 3-i Oprah show közönsége mély döbbenettel fogadta a műsorba érkező Thomas Beatie-t, akinek a történetéről, miszerint hivatalosan férfi, és öthónapos terhes eddig sokan azt gondolták, hogy egyszerű áprilisi tréfa, de legalábbis ügyes reklámfogás a férfi pólóboltja számára. A pelyhedző szakállú, gömbölyödő hasú férfi tényleg elég szokatlan látványt nyújtott.

Fiús gyerekkor

A műsorból megtudtuk, hogy Thomas Beatie, aki Tracy néven született, és lány volt még néhány évvel ezelőtt, már kisgyerekként is inkább fiúsan, mint lányosan viselkedett. Beatie elmondása szerint nagyon szeretett LEGO-zni, horgászni, és úgy általában is inkább fiús volt.

Anyja öngyilkos lett, amikor Beatie 12 éves volt, innentől kezdve csak az apja nevelte őt és bátyját.

Az anyanélküliség talán összefüggésbe hozható azzal, hogy Beatie-t – ahogy Winfrey-nek elmondta – tizennégy éves korában sokkolta a tény, hogy elkezdett nőni a melle.

Lányos kamaszkor

A hawaii származású Beatie tinédzserkorában több szépségversenyen is indult, a Miss Teen Hawaii USA versenyen például eljutott a döntőig.

Elmondása szerint ebben az időszakban több fiúja is volt, a férfiakhoz vonzódott szexuálisan, de az idejét igazából nőkkel szerette tölteni. Nagyjából húszéves lehetett, amikor rájött, szexuálisan is a nőkhöz vonzódik.

Férfias élet

Aztán elkezdett tesztoszteront szedni, férfiruhákban járni, mert tudta, férfinak kell lennie. A kezelés meghozta a hatását, egy idő után már uramnak szólították.

Az átalakító műtét ezután következett, leoperáltatta a melleit, de a szaporítószerveit meghagyta, mert tudta, egyszer majd gyereket szeretne. „A gyerek utáni vágy nem férfi, vagy női, hanem általános emberi vágy” – mondta Beatie.

Közben megismerte jelenlegi feleségét, Nancyt, akinek két lánya is van az előző házasságából. A show-ban megszólaltak a feleség gyerekei is, akik még nőnek ismerték meg Beatie-t, de elfogadják férfinak is, sőt az egyik lány példaértékűnek tartja anyja házasságát Beatie-vel, saját magának is olyan életet szeretne, mint amilyen az anyjának van a mostohaapjával.

Képaláírás

A műsorban megszólaló másik lány azért kifejtette, féltékeny egy kicsit az új babára, de biztos abban, hogy Beatie és az anyja nagyon jó szülők lesznek.

Transznemű

az, akit születéskor a nemi szervei alapján nőnek vagy férfinak sorolnak be, de az nem egyezik a saját nemi identitásával. A kifejezés több fogalmat is felölel: ide sorolják a transzszexualitást, az interszexualitást (korábban hermafroditizmus) és a transzvesztitizmust is. A transzneműség két alapvető formája az FtM (female to male) és az MtF (male to female): az FtM a nőből férfivá, az MtF pedig a férfiból nővé alakult embert jelöli. Ez utóbbi híres példája az izraeli popikon, Dana International. A transznemű a szexuális vonzódását illetően lehet hetero-, homo- vagy biszexuális is. Forrás: Wikipédia

Mivel Nancynek nem lehet gyereke, mert egy betegség miatt el kellett távolítani a méhét, a pár viszont szeretett volna egyet, logikusnak tűnt, hogy Beatie hordja ki közös gyereküket. A pár elmondta, egyszer már próbálkoztak a terhességgel, de komplikációk merültek fel, ezért abortuszt kellett végrehajtani Beatie-n.

Az első gyereknél a megtermékenyítést orvos végezte, de a második próbálkozáskor Nancy vett egy fecskendőt, és maga termékenyítette meg a férjét egy donortól kapott szükséges ondóval.

Beatie elmondta, nem érzi magát nőiesebbnek, amióta terhes, nem akarja például leborotválni a lábát.

A terhes férfi kicsit zavarban volt az interjú során, de őszintén és nyíltan beszélt magánéletéről.

Elmondta például Winfrey-nek, hogy a tesztoszteron hatására teljesen elkezdett átalakulni a teste, olyannyira, hogy akár szexuális aktusra is képes a feleségével.

„A csiklóm olyan, mint egy kis pénisz” – mondta Beatie az interjúban, de a bizarr mondat után további részletekre kíváncsiakat a feleségéhez irányított.

Kirekesztik

A műsorban megszólították Beatie-ék szomszédait, akik elfogadták a különös párt, bár először azt hitték, Nancy a terhes, mert Beatie még terhesen is végezte a ház körüli munkákat.

Persze nem minden környékbeli ilyen elfogadó. Egyikük például, miután bejárta a sajtót, hogy Beatie deklaráltan férfi, és terhes, hajnali kettőkor kezdett dörömbölni a pár házának ablakán, hogy nemtetszését fejezze ki.

A férfi családja sincs oda az ötletért. Thomas Beatie apja Tracynek és anyunak szólítja fiát/lányát, mert nem akarja elfogadni a helyzetet, hogy kislánya férfivá változott.

Beatie testvére pedig kifejezetten örült, amikor megtudta, hogy öccse elvetélt, mert biztos volt benne, hogy egy szörnyeteget hozna a világra.

Thomas Beatie ezekkel a véleményekkel nem tud mit kezdeni, azt mondja az emberek különbözősége normális, és a szeretettől válik valami családdá.

Az adás itt megtekinthető.