horoszkóp

A rendőr orra előtt fejezte le ötéves húgát

bry
2009.03.30. 13:40
A segélyhívásra kiérkező járőr végignézte, ahogy a 23 éves Kerby Revelus öt éves húgának vasárnapi szülinapi zsúrján lefejezi az ünnepeltet. A férfit végül lelőtték, de addigra már megkéselte 17 éves húgát, Samanthát is. A harmadik lány, a 9 éves Sarafina – aki a rendőrséget hívta – túlélte a mészárlást.

A 23 éves Kerby Revelus a Massachusetts államban található Miltonban vasárnap megkéselte 17 éves húgát, majd a segélyhívásra kiérkező járőr orra előtt lefejezte az ötödik születésnapját éppen aznap ünneplő testvérét, Biancát, írja az MSNBC. Ezután még rátámadt harmadik húgára, a kilencéves Sarafinára is, ekkor azonban a rendőrök lelőtték. A kislányt jelenleg is kórházban ápolják, az orvosai szerint súlyos hasi sérülései ellenére is jó esélyei vannak a túlélésre.

Samantha és Bianca

A családból egyedüli felnőttként csak a nagymama tartózkodott a házban, de a támadás ideje alatt éppen az alagsorban intézte a mosást. A családhoz egyébként már korábban is ki kellett mennie a rendőrségnek, amikor 2004-ben Revelus megverte egyik nőrokonát.

A középső húg segélyhívása után példás gyorsasággal, egy percen belül a helyszínre érkeztek a rendőrök, mégis elkéstek: Revelus épp akkor fejezte le kishúgát, amikor rátörték az ajtót. „A járőr belépett az ajtón, és látta, amint Revelus közvetlenül előtte fejezi le Biancát” - nyilatkozta az esetről Richard G. Wells rendőrfőnök a helyi híradónak. A férfi ezután harmadik testvérét vette üldözőbe, és sikerült is megszúrnia, ekkor azonban a rendőrök lelőtték. „A rendőri munkában minden nap zord emberi indulatokkal szembesülünk, de lehetetlen elhinni, hogy valaki képes egy ilyen brutális és erőszakos cselekedetet elkövetni a saját családja ellen” - tette hozzá Wells. „Amikor odamentem a járőrhöz, aki először ért ki, az arcára volt írva az egész történet. Csak annyit mondott, ez valami igazi borzalom volt”, tette hozzá. A gyerekek édesanyja az utcán ájult el, amikor meghallotta az otthonában zajló események hírét.

A rendőröknek egyelőre fogalmuk sincs, miért ölte meg testvéreit Revelus, csupán annyit tudnak, pár nappal ezelőtt összetűzésbe keveredett az egyik szomszéddal. A 23 éves férfit egyébként nemrég helyezték szabadlábra, azt azonban, hogy pontosan milyen bűncselekmények miatt került börtönbe, a bíróság csak később hozza nyilvánosságra.