horoszkóp

Ellenőr, peronőr vagy villamosvezető a BKV szépe?

2008.12.13. 16:30
A BKV idén is megrendezte házi szépségversenyét, ahol kiderül, hogy a jelöltek álma teljesült azzal, hogy a BKV-nál dolgozhatnak, valamint a családanyák büszkén állítják, gyermekük szíve vágya a vállalathoz bekerülni.

A BKV idén másodjára rendezi meg házi szépségversenyét, melyen a tavalyi megmérettetéssel ellentétben csakis a vállalat dolgozói vehetnek részt, míg a hozzátartozók idén szavazataikkal támogathatják a csillogásban és a hírnévben fürdőző tömegközlekedési alkalmazottakat.

Peronőrnek lenni a legjobb

A közlekedési vállalat saját magazinjában mutatja be a 12 indulót, akikről számos információt is megtudhatunk. Tóth Helgáról például kiderült, hogy két előző barátja is villamosvezető volt, ami lássuk be a férfi BKV alkalmazottak számára bizonyára fontos és vonzó tulajdonság lehet egy szépségkirálynőben. Őri Krisztináról megtudhatjuk, hogy végzettsége szerint jogi asszisztens, de álmai munkáját mégis a BKV-nál találta meg, amikor kinevezték a kisföldalatti peronőrének. Persze a szépségversenyek fő szlogenje sem maradhatott el, Bak Erzsébet jellemzéséből kiderül, hogy számára kislánya a legfontosabb, de emellett természetesen világbékére is áhítozik.

A peron kifutóján

A kollekció bája a szokatlanságban rejlik, az átütő atmoszférát pedig hétköznapi hölgyek garantálják. A BKV már nem csak az utasait hozza mozgásba, de a trendeket is. A modelleken és kollekciójukon egy élő ember fényei és árnyékai tükröződnek. Gyakori a farmer, a kiskabát, a mindenféle flanctól mentes felsők. A frizurák egyediségét a modellek figyelemreméltó karakterei emelik ki. A büntetőcsekket elhajítva, a villamosból kiugorva, a peronról penderülve elérkeztek hozzánk.

A gyerek is villamosvezető lesz

bkv11

A szervezők fontosnak tartották kiemelni a családanyák esetében, hogy gyermekeik mennyire szerencsések, mivel megismerkedhetnek szüleik izgalmas foglalkozásával. Illetve az is lényeges szempontnak tűnhet a leírások alapján, hogy a szépségkirálynő jelölt csemetéje mennyire lojális a BKV-hoz, vagy szeretné-e folytatni a családi hagyományt, és szintén villamosvezető akar-e lenni nagykorában.

Csipkés felső és vastagtalpú edzőcipő

Amire azonban a szavazók leginkább kíváncsiak egy szépségverseny esetében, azok a fényképek. A versenyzők adottságait két-két kép alapján ítélhetjük meg, adott egy portré és egy egész alakos fotó, ahol a hölgyek a világversenyekkel ellentétben saját ruháikban állnak modellt. Ez utóbbi valószínűleg azért is alakulhatott így, hogy sokkal jobban megismerjük egyéniségüket, hiszen másképp nem derülhetett volna az ki, hogy ki visel a hétköznapok során csipkés felsőt, miniruhát vagy éppen vastagtalpú edzőcipőt.

A hölgyekre a voksokat december 31-éig lehet leadni, és a győztes egy díjátadó keretében kapja meg a BKV ZRt. által felajánlott kétszemélyes wellness utazást, a második és a harmadik helyezett hölgy pedig egy-egy BKV ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.