horoszkóp

Csokoládés szexpartiban a Heathrow hőse

2008.01.21. 16:50
Kapcsolódó cikkek (1)
Peter Burkill, a British Airways pilótája a múlt héten hőssé vált, amikor sikeres kényszerleszállást hajtott végre a Heathrow-n egy meghibásodott géppel. Most viszont egy tizenhat évvel ezelőtti csokikenegetős szexpartijáról kerültek elő képek.

Peter Burkill, a British Airways egyik Boeingjének kapitánya lett Anglia legújabb hőse, miután 152 ember életét mentette meg a hét végén történt Heathrow-reptéri balesetben egy bravúros kényszerleszállással. Mielőtt azonban a British Airways pilótája lett, a Caledonian Airwaysnél dolgozott, és több vad szexpartin is részt vett a légikisasszonyokkal. Az egyik ilyen, tizenhat évvel ezelőtti partin Gary May, egykori légiutas-kísérő is részt vett, aki most látta elérkezettnek az időt arra, hogy beszámoljon emlékeiről a News Of The Worldnek. Képekkel kísérve.

May elmondása szerint igazi "szexfesztivál" volt, amit egy egyelőre ismeretlen ország hotelszobájában látott. Amint az előkerült fotók is megörökítik, a stewardessek csokiöntetet kentek szét a félmeztelen Burkill testén, majd szépen lenyalogatták. Aztán medvecukrot raktak a pilóta fenekére, amit aztán megettek róla.

Miután csupa ragacs volt mindenki, a buli a fürdőszobában folytatódott, ahol együtt lemosták egymásról az édességeket.

A pilóta azóta családot alapított, és most három gyermek édesapja.

Nézze meg képeinket!

Burkill fiatalkori szexfotói azóta ilyen érdekesek, mióta a hét végén sikeresen landolt a londoni Heathrow reptéren egy meghibásodott Boeing 777 típusú repülőgéppel.

Még nem tudni, miért, de a gépnek leszállás előtt teljesen leállt a motorja, valamint leszakadt a futóműve, ezért anélkül kellett a pilótáknak végrehajtaniuk a leszállást. A kényszerleszállásnak mindössze három sérültje volt, mind a 152 utas túlélte a balesetet, amit egyelőre csodaként emlegetnek.

A légi baleseteket kivizsgáló testület szakembereinek első jelentése a napokban várható a pilóták kikérdezése után. Egy későbbi részletes elemzésre a baleset okairól még nagyjából egy hónapot kell várni.