Lehengerelte a tehetségkutató zsűrijét a mellével karatézó nő

2008.07.03. 21:54
A "mellbedobással győz" kifejezés Busty Heart adottságaira értve nyeri el igazi értelmét: az amerikai nő elképzelhetetlen dolgokra képes elképzelhetetlen méretű melleivel. Az America's Got Talent tehetségkutató műsorában például sörösdobozt lapított és járólapot tört félbe velük.

Az America's Got Talent tehetségkutató műsor bizarr versenyzőjének dekoltázsa nem csak látványát tekintve pusztító, de szó szerint ütőképes is. Busty Heart - akinek művészneve az angol bust, mell szóból származik - ugyanis ezzel a testrészével képes sörösdobozokat laposra verni, dinnyét szétloccsantani és karatebemutató tartani.

Heart évek óta szorgalmasan fejleszti képességét, hogyan tud különféle tereptárgyakat szétverni ezzel a testrészével, most pedig benevezett a Csillag születik amerikai eredetije, az America's Got Talent tehetségkutató versenybe, ahol - mint ígérte - "Valami olyasmit fogok csinálni, amit eddig még sose". A szerdai adásban láthattuk, amint Sharon Osbourne-nak már a nő látványától is leesett az álla, David Hasselhoff pedig az asztalra borulva röhögött, amikor Heart először figyelmeztette a közönséget, hogy ezt senki se próbálja ki otthon, majd pár erőteljes mellcsapással szétlapított 9 sörösdobozt. Mivel ez azonban számára csak kisujjgyakorlat, amivel rendszeresen haknizik tévéműsorokban, vélhetően a következő produkció volt az újdonság: három, egymásra helyezett járólapot ütött félbe, karatemestertől nem megszokott módon. "Ha benne lettél volna a Baywatchban, még 11 évig mehetett volna" - ismerte el tehetségét Hasselhoff, mielőtt a zsűri egyhangúan kiszavazta volna a továbbjutók közül a bizarr produkciót. Heart műsorszámát a csatorna producerei olyan zavarbaejtőnek ítélték, hogy adásba végül csak cenzúrázva kerülhetett, így a tévénézők csak hátsó kameraállásból készült felvételeket láthattak.

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

A Russ Meyer kultfilmjét idéző jelenség valódi neve Susan Sykes, sztriptíztáncosnőként kezdte, de ma már saját klubja van, mellbősége pedig 88 inch, bár ez az ő esetében inkább derékmagasságban mérhető. A 47 éves nő egész fiatalon, a Boston Celtics lelkes szurkolójaként hívta fel magára a figyelmet akkor még csak látványként érvényesülő melleivel, és lett ezeknek köszönhetően a csapat kabalaszurkolója. A hírnév felé vezető első lépések egyikeként 1987-ben sikeresen inzultálta Jack Nicholsont, amikor egy LA Lakers-Boston Celtics kosármeccsen a Celtics-szurkolóknak segget mutató színész fejére dühében ráhúzta óriási melltartóját. 1997-ben pedig egy Bennie Casson nevű férfi tett feljelentést és követelt 100 ezer dolláros kártérítést amiatt, hogy a illinoisi Belleville egyik éjszakai bárjában a sztriptíztáncosnő fejbevágta a mellével. A férfi azt állította, hogy a támadás után zúzódások és véraláfutások maradtak a nyakán és a fején.

Heart a YouTube-on közzétette pár specialitását, amikből kiderül, hogy melle nem csak a padlólapot, de a tetőcserepet is viszi, egy pillanat alatt péppé ver vele egy dinnyét, de képes megtartani vele az alácsapott tekegolyót vagy (üres) söröshordót is. Weboldalán pedig hangulatos életképeket láthatunk elképesztően lehangoló "klubjából", melynek legfőbb specialtása - a lepukkant külsejű táncosnőkön kívül -, hogy bárki fotózkodhat a csaposnő mellei közt. Csak ne vigye messzire.