horoszkóp

Ezer lány dolgozik a lábfetisiszták kávézóiban

2008.02.20. 12:31
Kapcsolódó cikkek (1)
A jó kávézó titka alapjában a jó kávé lehet, egy chilei ötlet szerint pedig az, hogy tangabugyis pincérnők szolgálják fel. A Cafe con Piernas kávézólánc tangabugyis-melltartós pincérnőit pedig akár át is szabatja a munkáltató, ha nem kellően jók az adottságaik.

Chilében óriási sikernek bizonyult az a nem túl bonyolult ötlet, amikor valaki rájött: bikinis lányok nem csak éjszakai helyeken tudnak koktélt felszolgálni hanem akár nappal, kávét főzni is képesek. Ezen az ötleten alapul a Santiago bevárosában nyílt Cafe con Piernas (kb. Lábak Kávézója) nevű hely, ami az első üzlet megnyitása után komoly lánccá nőtte ki magát, és nem a felszolgált kávé minősége miatt. Az ott dolgozó pincérnők munkaruhája ugyanis a klasszikus szexmunkásokét idézi, többnyire csak egy tangából, melltartóból és valami dögös csizmából vagy magas sarkú cipőből áll. A kávézók berendezése is alkalmazkodott a fő motívumhoz: a bárpult például nyitott, hogy - a névnek megfelelően - minél jobb rálátást biztosítson a pincérnők adottságaira.

Kávézó lábfetitsisztáknak

Az óriási siker nyomán a kávézólánc üzletei már közel 1000 lánynak adnak munkát, akiknek még csak táncolniuk vagy szobára menniük se kell a vendégekkel, mindössze kávét felszolgálni és kedvesen csevegni velük. A túljelentkezés miatt a pincérnők közt egyre elterjedtebb, hogy plasztikai műtéttel igyekszenek növelni munkához jutási esélyeiket. Az ötletre a kávézólánc tulajdonosai is ráharaptak, akik nem egy esetben maguk szerződnek plasztikai sebészeti klinikákkal a náluk dolgozó lányok minőségének feljavítására.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft