Nyakunkon az ősz, és a nyár végeztével lassan lejár a mély ruhakivágás ideje is. Mi összegyűjtöttük az idei szezon legforróbb pillanatait, Ön pedig 1-től 5-ig értékelje, mennyire volt merész a külföldi celebek dekoltázsa, melynek segítségével vagy férjet, vagy csak náthát szerezhetnek.

1. Paris Hilton

A Hilton lány az elmúlt években többször is megjelent hatalmas duzzadó mellekkel, amik egyik pillanatról a másikra megint eltűntek, mint egy leeresztett lufi. A szőke celeb keblének látványos változásait a közvélemény valamilyen trükkös fehérneműre vezette vissza , bár többször is felröppent a hír, hogy esetleg plasztikai sebész kése alá feküdt, netán terhes.



2. Victoria Beckham

Victoria Beckham a látszat ellenére is sokáig tagadta, hogy műmellei lennének, aztán 2005-ben előkerültek a papírok a sebészeti beavatkozásról. Miután egy turné erejéig újra összeállt a Spice Girls, az anorexiával többször is meggyanúsított énekesnő attól parázott, hogy a dinamikus tánckoreográfiát nem tudja majd végigcsinálni hatalmas mellei miatt, ezért még az implantátum kivétele is megfordult fejecskéjében.

3. Christina Aguilera

Az énekesnő januárban adott életet egy kisfiúnak, de azóta is leginkább a melleiről hallani . Aguilera fenemód büszke a testében végbement változásokra, és már a szülés után egy hónappal kivillantotta szilikonnal és tejjel töltött kebleit. Gyermeke apjával még azt is elhatározták, hogy a szoptatás alatt használatos fehérneműket elraktározzák, hogy legyen mi felett nosztalgiázni ötven év múlva.

4. Rumer Willis

A The House Bunny sztárja csak szokatlanul nagy állát örökölte apjától, mellei szerencsére anyjáéra hasonlítanak, de így is sokat kell még dolgoznia ahhoz, hogy elfogadható formába hozza magát. Megjelenésében láthatóan igyekszik utánozni Demi Moore-t, de az ízlését valószínűleg nem tőle örökölte.





5. Katherine Heigl

Miután a Grace klinika színésznőjének öccse 15 éves korában meghalt, Heigl tudja, hogy az élet múlandó és éppen ezért nem is veti meg a zsírosabb falatokat. Decemberi esküvője előtt persze kétségbe volt esve, hogyan fog mutatni a menyasszonyi ruhában, mert dagadtnak érzi magát . Ennek ellenére az InTouch magazin felmérése szerint a világ legjobb melle versenyén hatodik helyezést ért el.





6. Halle Berry

A 2003-as FHM magazin szavazásán "a világ legszexisebb nője" címet is elnyert színésznő idén ünnepelte 42. születésnapját és egy hat hónapos kislány édesanyja. Dekoltázsa a szülést követően neki is igen feltűnő változáson ment keresztül a szoptatásnak köszönhetően – és előnyére vált. Ezzel valószínűleg ő is tisztában van, hiszen többnyire melltartó nélkül kapják lencsevégre.

7. Rihanna

Hogy ki ne villanjon, Rihanna leragasztja a mellbimbóját, meggátolva így a kínos ruházati balesetet, később mégis önszántából tette közszemlére meredező testrészét New Yorkban, ki érti ezt. Az énekesnő egyébként a fenekét értékeli legtöbbre önmagán , a lábait alaktalannak véli, de a melleivel még meg van elégedve, mint mondja, tartják magukat.









8. Mariah Carey

Carey kisasszony a VH1 Save the Music Foundation tizedik születésnapi gálájára többek között egy olyan asszisztenssel érkezett, akinek az volt a feladata, hogy felügyelje az énekesnő melleit , és úgy igazítsa azokat, hogy még csak véletlenül se buggyanjanak ki a ruhájából. Nyaralni viszont elfelejtette vinni a ciciasszisztenst, így fordulhatott elő, hogy félrecsúszott fürdőruhája alól végül kikacsintott a mellbimbója .

9. Melanie Brown

A Spice Girls 90B méretű melltartót viselő Mel B-jét nevezte ki az Ultimo fehérneműcég az új népszerűsítő kampányához. Az énekesnőről Los Angelesben készültek a fotók, amelyeken legtöbbször nem is visel mást, mint a cég legújabb csípőbugyi-melltartó együttesét és tűsarkú cípőt. Az Ultimo nagyon meg van elégedve az eredménnyel, mert "remek az alakja, és soha nem volt még ilyen népszerű".