horoszkóp

Tizenegymilliós vérdíjat tűzött ki Chenre a maffia

2008.02.20. 19:28
A pornóbotrányba került Edison Chen, hongkongi színész nyomravezetőjének tizenegymillió forintnyi hongkongi dollárt ígért az egyik helyi bűnszövetkezet, mert nagyon felháborította őket az az erkölcsi kár, amit Chen okozott. Edison Chen nemrég került pornóbotrányba, miután kikerült az internetre néhány fotó, amiken helyi celebekkel szexszel.

Edison Chen fejére a hongkongi maffia egyik csoportja félmillió hongkongi dolláros (kb. 11 millió forint) vérdíjat tűzött ki, számolt be róla a Forbes az Apple Daily nyomán.

A helyi szórakoztatóiparban erősen jelenlévő maffia úgy nyilatkozott, hogy nagyon elszomorítja őket Chen tette, vagyis az, hogy lefeküdt néhány énekesnővel, akik a maffia foglalkoztatásában álltak. Hongkongban a Chen botrányáról szóló cikkek szerint keskeny a határ a produkciós cégek és a triádok között.

A Grudge 2-ben

A Szigorúan piszkos ügyekből és néhány Jackie Chan filmből ismert Edison Chen körül néhány hete robbant ki a botrány, amikor a notebookját, amiken a görbe éjszakáin készített szexképeket tárolta szervizbe vitte.

Eddig ismeretlen körülmények között a szervizelés alatt a képek kikerültek az internetre, és kiderült, Chen előszeretettel fektette meg a hongkongi éjszaka néhány közepesen ismert énekesnőjét, színésznőjét.

Az eset már így is elég kínos lenne, de Chen helyzetét tovább rontja az a tény, hogy barátnője, akit megcsalt annak a Yeung nevű médiacézárnak az unokahúga, aki a Sun Yee On nevű triáddal is jó kapcsolatban van, ráadásul volt már egy-két érdekes bírósági ügye is.

A képeken szereplő lányok közül néhány pedig maffiózó-csoportokkal van jó viszonyban, ami szintén rosszul jön Chennek. A maffia halálosan megfenyegette.

Chenről a botrány kirobbanása óta senki sem tudja hol tartózkodik.