horoszkóp

Életfogytiglanit kapott a gyerekekkel szexklubot üzemeltető nő

2008.05.09. 15:40
Kiskorú testvéreket kényszerített felnőttek előtti szeretkezésre egy 29 éves amerikai nő, aki nyugtatót, drogot adott be a gyerekeknek. Az esküdtszék nem sokat teketóriázott, rekordgyorsasággal mondta ki a vádlott bűnösségét.

A Texas állambeli Tyson városában tegnap hozták meg ítéletüket az esküdtek, mindössze négy perc alatt. Shauntel Mayot három vádpontban bűnösnek találták.

A nő 3 kiskorú testvért (egy 7 és egy 10 éves lányt, és egy 9 éves fiút) és azok szintén kiskorú (9 éves) nagynénjét veszélyeztette, illetve a Mineola Swinger Klubban közönség előtt szexuális aktusra kényszerítette őket.

A nőt életfogytiglani börtönbüntetése mellett 10 ezer dolláros pénzbüntetésre ítélték, a szervezett bűnözésben való részvétele miatt.

Mayót leghamarabb 25 év múlva helyezhetik feltételes szabadlábra - írja a Tyler Morning Telegraph.

Bedrogozták a gyerekeket szeretkezés előtt

Az áldozatok tanúvallomásukban elmondták, hogy Mayo és társai 5 éves korukban kezdték el nekik megtanítani, hogyan mozogjanak és miként adják elő a szexuális aktusokat. Majd arra kényszerítették őket, hogy közönség előtt táncoljanak és szeretkezzenek egymással.

A háromnapos tárgyalás alatt több esküdt elsírta magát - számolt be a tárgyalásról az MTI az AP híre alapján.

Az esküdtszék még hamarabb ítélte bűnösnek a nő 36 éves barátját - aki ugyancsak részt vett a gyerekek megrontásában -, csupán két perc kellett a döntéshez. A férfit még márciusban ítélték el.

A vádlottak pénzt kértek a nézőktől, de a gyerekeknek az előadásért csakis étellel fizettek. Az áldozatok azt is elmesélték, hogy a műsor előtt gyakran nyugtatókat vagy drogokat adtak be nekik. A gyerekeket azóta gondozószülőknél helyezték biztonságba.