horoszkóp

Szexrabszolgaként tartotta fogva nevelt lányát egy brit pár

2009.03.21. 16:45
Összesen tizenkét és félévnyi börtönbüntetésre ítéltek egy brit párt, amiért több hónapon keresztül bántalmazták nevelt lányukat, aki akkor csak 15 éves volt. A tinédzsert a férfi rendszeresen megerőszakolta, párjával együtt ütötte, és olyan körülmények között tartották, mint egy rabszolgát. A lány valódi édesanyja szerint gyermeke attól fél, hogy a férfi kiszabadulása után végez vele.

A 36 éves David Cooper négy hónapon keresztül rendszeresen bántalmazta 15 éves nevelt lányát, és ebben párja is segített neki - írja a DailyMail. Volt olyan időszak, amikor a férfi naponta megerőszakolta őt, a 28 éves Kerry Hobson pedig bejelentette őt az orvosnál, hogy fogamzásgátló injekciót kapjon. A lánynak engedélyt kellett kérni, ha vécére kellett mennie, csak azt viselhette, amit ők akartak, és egy napra kiláncolták őt lakóautójuk elé egy szál pizsamában. A lány megpróbált elmenekülni, de nem járt sikerrel. Végül a rendőrség szabadította ki, amikor egy házkutatási paranccsal keresték fel a párt, és háromezer fontot érő kannabiszt találtak Cooperék járművében.

A férfi még 2007 márciusában ismerkedett össze a lány anyjával, és felajánlotta, hogy barátnőjével együtt szívesen magukhoz veszik a gyermeket. A lánynak természetesen azt mondták, hogy édesanyja elhagyta őt. Cooperék először egy házban éltek, majd később - anélkül, hogy a lány anyját tájékoztatták volna-, elköltöztek egy lakókocsiba. A pár állítólag már előző lakhelyükön is bántalmazta a lányt, és Cooper gyerektartást követelt. Az egyik tanú szerint a lány tulajdonképpen egy szexrabszolga volt. Egy felvétel és egy levél szerint gyakran kikötözték, miközben Hobson egy másik férfival közösült.

David Cooper és Kerry Hobson

Coopert - aki három másik nevet is használt - nyolc vádpontban találták bűnösnek és kilencévnyi börtönbüntetést szabtak ki rá. A férfit korábban állatokkal való kegyetlenkedés, és gyermekekkel szembeni erőszak miatt már elítélték. Michael Mettyear bíró szerint a férfi komoly veszélyt jelent a nőkre nézve. Hozzátette, Cooper egy szexuális játékszernek használta a lányt, akin elvileg segítenie kellett volna. Édesanyja szerint a lány az ítélet ellenére továbbra is félelemben él. "Négy és fél év múlva szabad lesz. A lányom attól fél, hogy visszatér, hogy megtalálja őt" - nyilatkozta az édesanya, aki az amstetteni rémhez hasonlította Coopert.

Hobbson három és fél évet kapott. Három gyermekét - akik közül kettő Cooperé - pedig elvették tőle, hogy örökbe adhassák őket. Ügyvédje egyébként arra hivatkozott, hogy gyermekként őt is zaklatták, és egy gyermekotthonban nőtt fel. "Semmiképpen sem ő volt a domináns személy. Őt is bántalmazták, megalázták és érzéketlenné vált a történtek miatt" - mondta az ügyvéd, aki hozzátette, a nő számára semmilyen szexuális örömöt nem jelentett a lány bántalmazása, csak párjának próbált eleget tenni.