horoszkóp

Csizmás nőkre bukik a karatés csimpánz

nsz
2008.10.07. 19:32
Charlie a csimpánz a világ egyetlen feketeöves karatemester majma. A hagyományos kedvtelések mellett, mint amilyen a fáramászás is, Charlie szereti a csizmás lányokat és a jégkrémet, és valódi amerikai módjára rajong a hamburgerekért.

A 22 éves Charlie tévésztár, és nem csak remekül karatézik, de bukik a fagyira, a hamburgerre és a csajokra. A jellemzés alapján egy tősgyökeres amerikai pasi is lehetne, de nem az: Charlie egy csimpánz, és feketeöves karatés.

Feketeöves csimpánzként azonban állatfajának ritka példánya. A 22 éves emberszabásút 1998-ban tiszteletbeli karatékává avatta Chuck Norris hatszoros karate-világbajnok az Amerikai Karateszövetség nevében, később pedig feketeöves tagjává fogadta a Tang Soo Do nevű koreai küzdősport amerikai egyesülete.

Klikk!

Igazi amerikai sikertörténet

Charlie 1985. december 31-én született, majd 3 különböző nevelőszülő után 15 hónapos korában került Carmen és Christie Prestihez New Yorkba. A két nő megfogadta, hogy szerető családi hátteret nyújtanak kedvencüknek, aki elsősorban Prestivel töltötte az idejét. Mivel pedig ő karateedzésekre járt, és nem akarta otthon hagyni Charlie-t, a csimpánz kíváncsiságból utánozni kezdte a látottakat, és idővel egyre látványosabb lett a rúgás- és ütéstechnikája. Néhány év múlva már igazi karatebajnok lett belőle, anyjai pedig turnéra is indultak vele, hogy még a valódi feketeöves sportolók is leborulhassanak nagysága előtt. Esetleg egy jól irányzott rúgásától.

A tiszteletbeli feketeöves csimpánz sok hírességgel is találkozott már, például Whoopie Goldberggel, és persze magával Chuck Norrisszal is, aki ütésekben és rúgásokban szintén maradandó értéket hozott létre. Számtalan tévéadás is növelte nézettségi mutatóit Charlie által, többek között az Animal Planet Amazing Animals (Elképesztő állatok) című műsorában is szerepelt, de meghívták Larry King műsorába is. Ami egyébként egy talkshow.

Charlie ráadásul keresőképes felnőtt, mióta a Kellogg's cég arca is volt az egyik reklámban, és természetesen saját honlappal is rendelkezik.

Szereti a csajokat és a hamburgert

Egy jóravaló pasihoz hűen a 22 éves Charlie is rajong a nőkért, főleg, ha azok magasszárú csizmát viselnek. Két gazdája szerint a csimpánz megveti az erőszakos TV-műsorokat, ami már csak azért is mulatságos, mert egy karatés sem szokta simogatni az ellenfeleit. A magazinokért és a röplapokért is odavan, bár abba nem mentek bele a büszke anyák, hogy fiuk a Playboyt nézegeti-e szívesebben, vagy a Financial Timest.

A másfél méter magas Charlie sportkarrierje ellenére is imád hedonista módon élni: rajong a gyorséttermi hamburgerekért, a sült krumpliért és a jégkrémért, bár az említett ételek nem éppen minimális kalóriatartalmukról ismertek. Ízlése pedig egy gourmandé: kedvenc étele a kéksajtos, csirkeszárnyakkal megbolondított pizza.