Letartóztatták Gérard Depardieu fiát Budapesten

2008.09.10. 08:45
Először csak a számlát nem tudta rendezni Gérard Depardieu fia az Erzsébet körúti éjszakai bárban, később meztelenre veztkőzve riogatta a pincért két pisztollyal a kezében - értesült a Bors. A megrémült alkalmazott rendőrt hívott, a 37 éves színészt bilincsbe verve be is vitték a rendőrkapitányságra, de könnyedén megúszta az őrjöngést.

Egy filmforgatás után vetette bele magát az éjszakába a világhírű színész, Gérard Depardieu fia, Guillaume. A nem éppen mintagyerekként ismert ifjabb Depardieu és a stáb többi tagja egy Dohány utcai éjszakai bárba tért be mulatni, és olyan jól érezték magukat, hogy igencsak felöntöttek a garatra. Egymás után rendelték az italokat, míg végül a számlarendezésnél kiderült, hogy nincsen náluk elegendő pénz. Depardieu ekkor megkérte a pincért, hogy kísérje el őket a lakóbuszhoz, ahol majd lerendezik a dolgot. A bár alkalmazottja hatalmas megtiszteltetésnek érezte ezt az ajánlatot, lévén, a híres francia színész fiát kísérheti.

Párizsban két hónap szabadságvesztésre ítélték ittas vezetés miatt

Később azonban arról számolt be, hogy Depardieu egyszer csak két pisztollyal a kezében lépett ki a lakóbuszból, dühöngő őrültté változott, ráadásul az összes ruhájától megszabadult és úgy fenyegette őt. A megrémült pincér rögtön rendőrt hívott, a fiatal színészt pedig a VII. kerületi rendőrkapitányságra szállították, ahol nehezen nyugodott meg, a Bors információi szerint folyamatosan csak azt hajtogatta, hogy ő Gérard Depardieu gyermeke.

A 37 éves rosszfiú nem először ismerkedett a rendőrfogdával: 16 éves korától többször is került rácsok mögé, sőt, 2003-ban kilenc hónap felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést kapott, egy hasonló eset miatt, mint ami Budapesten történt. Mivel a francia konzul a segítségére sietett, most könnyen megúszta a balhét, és hamar kikerült a kapitányságról. A hírt a rendőrség sem cáfolta, mint mondták, augusztus 14-én valóban előállítottak egy francia állampolgárt, és ellene garázdaság miatt eljárást indítottak.