horoszkóp

Fejbelőtte magát a diák, miután lebukott a tanárnőjével

2008.03.22. 09:00
Bűnösnek találták azt a kanadai tanárnőt, akinek 18 éves diákjával volt viszonya. A fiú a lelepleződés másnapján öngyilkos lett. A tárgyaláson előkerültek szaftos, mindent eláruló emailek is. A tanárnő állítja, hogy valaki más küldözgette a leveleket az ő számítógépéről.

Bűnösnek találták azt az albertai tanárnőt, akinek a vádak szerint viszonya volt egy diákjával – írta a Natinal Post. A 39 éves Lori-Lee Simard házasságban él és három gyerek anyja. A vádat emelő tisztviselő azt mondta, hogy a dráma- és franciaszakos tanárnő szégyenbe hozta a szakmabelieket viszonyával, amelyet egy 18 éves diákjával, Riley Aubinnal folytatott. Miután a Mrs. Simard férje leleplezte a kapcsolatot, a fiú öngyilkos lett.

Riley Aubin egy nappal azután lőtte fejbe magát, hogy „Úgy hiányzol, ahogy el sem hinnéd. Csodálatos vagy.” szövegű árulkodó üzenetet küldött a tanárnő mobiltelefonjára, amelyet annak férje olvasott el. Mrs. Simard bevallotta, hogy valóban nem átlagos tanár-diák viszony volt közte és Aubin között, amikor a fiú végzősként az iskolájába járt, de kitartott amellett, hogy szexuálisan sosem érintkeztek. Tagadta a vádakat, melyek szerint ő küldött „Pimasz” néven pikáns leveleket, hangüzeneteket, emaileket, és sms-eket a diáknak. Azt is visszautasította, hogy ő csinálta a Hotmail postafiókot „te kis pimaszod” néven, amelyből egy sor üzenet ment Aubinnak, ráadásul mind a tanárnő iskolai számítógépéről. Simard mindvégig kitartott a tanúvallomása mellett, miszerint ő sosem küldött szexuális tartalmú üzenetet a fiúnak.

Képaláírás

Valaki más pimaszkodott a tanárnő szerint

2006. február 8-án küldtek egy emailt „Már hiányzol” tárggyal, amelyben a feladó nyomatékosítani akar valamit. „Tudnom kell, hogy sosem beszélsz erről senkinek!” Ugyanebben az emailben a küldő megköszöni a „cuki pasinak” az ajándékot, egy Carol Burnett videót. Egy korábbi vallomásában a tanárnő bevallotta, hogy kapott egy Carol Burnett videót Riley Aubintól ajándékba.

Egy másik pikáns levélben a küldő leírja, hogy mennyire büszke Aubinre, amiért megszerezte tae kwon do-ban a feket övet. „Fantasztikus vagy Riley. Teljes szívemből szeretlek!” Az email így volt aláírva: „a te pimasz társad” Mrs. Simard vallomása szerint előfordult, hogy a szünetekben elhagyta a szobáját és ekkor mehetett be valaki és küldhette a „pimasz” emaileket a gépéről.

Nem lett happy end a tündérmeséből

Az ügyész többször is arra kérte Lori-Lee Simardot, hogy a tárgyaláson hangosan olvassa fel az emailekat, amelyek a gépéről lettek elküldve. Az egyik ilyen, amit „édes cukorfalatnak” küldtek olyan előadásban, mint egy tündérmese, amely egy Rileyland nevű helyen játszódik, ahol a herceg nagyon népszerű, de megigézte egy öreg boszorkány aki „egy halott katonával és három törpével él együtt, akik miatt nagyon elfoglalt.” Egy másik emailben „pimasz” megköszöni Aubinnek a hétvégét, amelyet „egész testet borító csókok”, „gyertyákból és rózsaszirmokból kirakott ösvény”, és forró fürdő gazdagított, melynek végén „egymás karjában aludtak el”. Szintén ugyanarról az email címről és számítógépről küldték ezt a szerelmi vallomást: „Nagyon szeretlek és meg szeretném köszönni hogy lehetővé tetted, hogy kitörjek egy színjátékból és tényleg az lehessek, aki akarok lenni.”

Az elhunyt kamasz édesapja, Richard Aubin szerint fia csak egy buta hibát követett el és véletlenül a tanárnőnek küldte el azt az sms-t, amit egy másik lánynak szánt. Az apa elmesélése szerint azon az éjszakán, amely után megtalálták Riley Aubin holttestét a szomszédok kertjében fia odament hozzá, megölelte. „Azt mondta, hogy viszlát Papa. Ekkor láttam utoljára életben.”