horoszkóp

Macskával szexelt egy dóci kamasz

2008.01.25. 11:59
Állatkínzás alapos gyanúja miatt tesz feljelentést a dóci önkormányzat egy 18 éves fiú ellen, aki egy hazai videómegosztóra feltöltött felvételen saját macskáival szexel.

Két macskával is szexelt egy a 18 éves dóci fiú - írja a delmagyar.hu. Az esetre egy hazai videómegosztón található felvételek derítettek fényt, melyeken a fiú letolt nadrággal, ölében egy vörös, a másik videón pedig egy cirmos macskával végez félreérthetetlen csípőmozgást.

Az azóta eltávolított felvételeken tisztán kivehető a fiú arca, a címben pedig a neve is szerepel. - A felvételeket montírozták, hamisak! Nem én vagyok rajtuk, de engem ez az egész nem is érdekel! - nyilatkozta a fiú. A felvételen látható macskák egyébként a fiú családjának háziállatai.

A tavaly novemberben feltöltött videókról állítólag az egész falu, köztük a fiú édesanyja is tudott, aki hisz gyermeke ártatlanságában. A dóci önkormányzatnak egy helyi pedagógus jelentette az esetet. A bejelentés nyomán szerdán a kamasz édesanyját behívták a polgármesteri hivatalba, ahol megmutatták neki a kérdéses felvételeket. A falu vezető főtanácsosa, Kiss Zoltán pénteken hallgatja meg a fiút édesanyja jelenlétében. A jegyzőkönyv felvétele után hivatalból tesz feljelentést többek között állatkínzás és jogosulatlan adatkezelés alapos gyanúja miatt.