horoszkóp

Titokban két család feje volt 18 éven át a gyerekorvos

nsz
2008.10.14. 14:30
Közel két évtizeden keresztül csalta a feleségét 57 éves férje egy ápolónővel, mellette három gyereket is csinált a szeretőnek. Mindezt teljes titokban, ami pedig még merészebb, csupán 5 kilométeres távolságon belül lakott a két "családja".

Az angol gyerekorvosnak, Dr. Alun Elias-Jonesnak útilaput kötöttek a talpára. 52 éves felesége mellette volt, amíg felépült agyvérzése után, majd amikor jobban lett, kidobta a férfit, akiről kiderült, hogy 18 éven keresztül csalta őt ápolónő szeretőjével, aki három gyereket is szült neki.

Ottfelejtett gyerekharisnya buktatta le

A dokit egy pár gyermekharisnya leplezte le, ami a legkisebb, házasságon kívül született gyermeké. A harisnyára a családi fészekben, a konyhaasztalon bukkant rá a neje, Hazel Elias-Jones, aki annak ellenére, hogy megbizonyosodott férje hűtlenségéről, mellette maradt és ápolta, míg jobban lett hirtelen bekövetkezett agyvérzése után.

A házaspár egy közös munkahelyen, a cambridge-i Addenbrookes Kórházban ismerkedett össze, az 1980-as évek végén pedig Nottinghambe költöztek négy gyermekükkel. Az átbútorozás nem hozott túl nagy szerencsét a családnak, a doki ugyanis itt ismerkedett meg Dee Beresforddal, akivel rövid időn belül csalni kezdte a nejét.

1993-ban egy másik állást ajánlottak neki a University Hospital Leicesterben, így a hattagú család egy ötszobás házba pakolt át Loughboroughba. A szerető persze nem maradhatott addigi helyén, ő velük párhuzamosan egy alig 5 km-re levő újépítésű házba cuccolt át.

Ez az időszak nagyon termékeny volt, 1994-ben ugyanis megszületett Beresford és a doki első közös lánya. 4 évvel később a nő egy kisfiút szült, 2003-ban pedig egy újabb kislánnyal gyarapodott a titkolt család. A gyerekeket gyakran látogatta az orvos, teljesítve apai kötelezettségét.

A gyorshajtás a felelős mindenért

Elias-Jones eközben úgy tett, mintha normális családi életet élne, ám felesége azért gyanakodott. "Sejtettem, hogy viszonya van valakivel, de azt el sem tudtam képzelni, hogy már 18 éve tart" - mesélte az 52 éves nő a Telegraph.co.uk-nek. A nej azt állítja, senkitől sem tudhatta volna meg, hogy férje megcsalja, ugyanis a doki rendkívül zárkózott volt. "Senkiben sem bízott meg igazán, még a legjobb barátjában sem, aki mostanra már halott" - nyilatkozta a csalódott feleség.

A férfi hirtelen betegsége miatt minden lelepleződött. Az agyvérzése egyébként annak következtében alakult, ki, hogy - miután 2006-ban elvették a jogsiját gyorshajtás miatt - biciklizés közben elütötte egy autó, később pedig egy véredény megrepedt az agyában. A történéskor a feleség épp a szüleit látogatta meg, ezután rohant haza a férjéhez, ahol aztán megtalálta a bizonyítékot. A család egyik barátja így kommentálta az esetet: "Később megkérdezte Alunt, hogy mégis mi történt a házban. Ő végül beismerte a viszonyt, ahogyan azt is, hogy a szeretőjén kívül három eltitkolt gyermeke is van. Hazel még mindig iszonyúan feldúlt."

A válási procedúra folyamatban van, a házaspár négy gyermekéből kettő közölte, hogy nem hajlandó beszélni többet az apjával. Dr. Elias-Jones nem kommentálta a történteket, jelenleg második családjával él. Barátnője, Dee Beresford csak ennyit nyilatkozott: "Ezek nagyon személyes dolgok, ezért nem szeretnénk beszélni róluk" - közölte a Telegraph.co.uk-vel.