Zenei karrierre tör a kormányzót buktató luxusprostituált

2008.03.15. 15:00
Ashley Alexandra Dupre, aki megbuktatta New York állam kormányzóját, azonnal híres és gazdag lett. Többet kereshet az internetes zenebiznisszel, mint a szexmunkával. És már Hustler-ajánlatot is kapott.

A huszonkét éves luxusprostituált, aki miatt Eliot Spitzer kénytelen volt lemondani a kormányzóságról, egy csapásra híres lett. Miután a New York Times leleplezte, hogy ő az a call-girl, akivel a háromgyerekes Spitzer hetyeg, dalait csaknem kétmillióan töltötték le.

Dupre a szexuális szolgáltatásaiért négyezer dolláros órabért kért, írja a Független Hírügynökség, ráadásul annak a Spitzernek nyújtott szexuális örömöket, aki korábban főügyészként háborút hirdetett a korrupció és a prostitució ellen.

Dupre

A 22 éves nő zenei ambícióit igyekszik kiélni a botrány hullámait meglovagolva: két számát feltöltötte az internetre, ahol az első hallgatás ingyenes, aztán pedig 98 centet kell fizetni érte. A Move Ya Body (kb. Tekerd a tested) és a What We Want (Ami kell) című dalokat eddig több mint kétmilliószor letöltötték le, amiből Dupre jócskán kaszálhat.

Pénteken egyébként az Amie Street zenei oldal népszerűségi listáján a 3. és az 5. helyet foglalta el a korábban Kirstin néven futó prostituált két száma. Ráadásul a zeneiparon kívül tovább nyomul a szexiparban is, állítólag már tárgyal a Penthouse és a Hustler magazinokkal. Az utóbbi egymillió dollárt ajánlott neki egy aktsorozatért.