horoszkóp

Átokűzés címén 220-szor szexeltek az átvert nővel

2008.09.12. 12:40
Az ausztrál rendőrség pénteken letartóztatott két férfit, 220 rendbeli erőszakkal vádolva őket, amiért négy éven át szexszel próbáltak eltávolítani egy átkot egy most harminc éves nőről. A görög ortodox, valamint a kopt keresztény közösséghez tartozó 38 és 61 éves férfi legalább hetvenezer ausztrál dollárt (9,5 millió forint) zsebelt be csak egyik áldozatától a "gonoszűző szertartásokért".

"Még soha nem láttam ilyen bizarr esetet" - közölte Gary Bailey rendőrkapitány egy sajtótájékoztatón. Bailey elmondta: a magát spirituális mentornak beállító idősebb férfi azt állította magáról, hogy beszélni tud az angyalokkal, és képes átkok eltávolítására, valamint a gonosz kiűzésére.

A két férfi 2001 és 2005 között "segített" egy most harminc éves nőnek, aki azt gondolta, hogy a görög ortodox közösség egyik fekete mágiát gyakorló tagja megátkozta őt és családját, és valami szörnyű csapás, halál, vagy betegség éri őket, ha nem távolítják el az átkot. A nő a rendőrségnek elmondta, hogy alkalmanként 500-1000 ausztrál dollárt (67-135 ezer forint) fizetett a különböző hotelszobákban tartott "gonoszűző szertartásokért", amelyeknek központi eleme volt a szex.

A nő négy év alatt legalább hetvenezer dollárt adott az "átokűzőknek", akiket júniusban már rövid időre őrizetbe vettek egy másik, negyven éves nő elleni nemi erőszak miatt. A rendőrség gyanítja, hogy több áldozata is lehet a két férfinak.