Kitiltották a pályáról a meccsen szexelő fradistákat

2008.07.22. 17:33
A biztonsági őrök nem avatkoztak közbe, hanem csatlakozva a közönséghez, "Mindent bele" kiáltásokkal biztatták azt a fiatal lányt, aki a Ferencváros-Shiffield United mérkőzés kellős közepén elégítette ki szájával a fiúját. Botrány csak a meccs után keletkezett, amikor többen is felháborodtak azon, hogy a félórás aktus gyerekek szeme láttára történt.

Július 14-én a Ferencváros a Sheffield United ellen lépett pályára az Üllői úton. Azonban a meccsről ezúttal egy olyan esemény terelte el a Fradi szurkolók figyelmét, amire ők sem számítottak. Mialatt a pályán javában zajlott a mérkőzés a lelátón egy 20 év körüli lány szájjal elégített ki egy hasonló korú fiút.

"Mindent bele!"

Az eset a stadion F szektorában történt (a pálya Üllői úti oldalán, a kijelzőhöz közelebbi oldalon). A lány kisebb szüneteket tartva, nagyjából egy fél órán keresztül kényeztette a fiút orálisan, mialatt a körülöttük álló tömeg árgus szemekkel figyelte az eseményeket. A nézőtérre egy cseppet sem odaillő jelenetet észrevették a biztonsági őrök is, azonban semmit sem tettek. "A kijelző felöli oldalon álló kapu mögött álló biztonsági őrök észrevették az esetet, ám ahelyett, hogy közbeavatkoztak volna, egymásnak mutogatták mi történik éppen", mesélte a 61 éves úr, aki szemtanúja volt a történteknek. "Ezután egyre többen mobiltelefonnal elkezdték fényképezni őket, és kórusban kiabálták: Mindent bele!", tette hozzá. A férfi vagyonőrként dolgozik egy irodaházban, és szerinte egyértelműen az lenne a biztonsági szolgálat dolga, hogy jelezzék az esetet, és tegyenek valamit, ha más nem a rendőrség segítségével, hiszen a mérkőzésen számtalan kisgyerek is volt.

A kép illusztráció

A nyílt színi szex több fradistát is felháborított, az különösen zavarta őket, hogy a meccset, ahogy mindig, fiatal szurkolók is véginézték. Ők az nb1.hu fórumán szólították fel a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnökét, Boros Bánk Leventét, tegyen valamit, hogy ne fordulhasson elő hasonló eset többet.

Az egyik hozzászóló szerint viszont nem volt teljesen értelmetlen az aktus. Mint Vásziszdász írta, "a mecs helyett az egész B-közép a szopást nézte. És amikor elkezdtünk üvölteni hogy mindent bele, a csapat azt hitte, nekik szól, egyből lőttek is egy gólt."

A közönségnek tetszett, de a szurkolók elítélik az esetet

Boros Bánk Levente a Velvetnek elmondta, tudomása szerint a két fiatal nem tagja egyik szurkolói szervezetnek sem, így nekik ebbe az ügybe nincs lehetőségük és nem is kötelességük beavatkozni, ugyanakkor teljes mértékben elítélik a történteket. Az egyik szurkolói csapat kérésére egyeztettek a mérkőzést biztosító vagyonvédelmi cég, a Safe Control Security Kft. munkatársaival és Boros tájékoztatása szerint a két fiatalt kitiltották a sportpálya területéről.

A biztonsági cég vezetői nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a BRFK ügyeletese pedig elmondta, az esetről nincs tudomásuk, feljelentés az esettel kapcsolatban nem érkezett.