Láthatóan jól viseli a terhességet Thomas Beatie, még a ház körüli teendőket sem hanyagolja el. A transznemű férfi márciusban állt elő azzal, hogy gyereket vár - először úgy tűnt, a hír kacsa, de Beatie később ultrahangfelvételekkel bizonyította: valóban gyereket vár és Oprah Winfrey showjában vallott terhességéről.

Továbbra is saját maga végzi a ház körüli munkákat a több hónapos terhes férfi, Thomas Beatie. Az exkluzív fotókon látszik, hogy az Oregon állambeli Bend városban élő házaspár kertjében most éppen a fűnyírásnak volt itt az ideje, Thomas Beatie pedig rendes férjhez illően neki is látott a munkának - amiben egyre inkább gömbölyődő hasa sem zavarta.

Klikk!

Beatie saját pólóüzletének Define Normal feliratú pólóját viseli.

A transznemű férfi és felesége, Nancy azután döntöttek úgy, hogy Beatie hordja ki a közös gyereküket, miután Nancynek egy betegség miatt eltávolították a méhét. A nő a donortól kapott ondóval saját maga termékenyítette meg a férjét - egy fecskendő segítségével.

Thomas Beatie Hawaii szigetén született, kamaszkorában szépségkirálynő is volt. Húszéves kora körül rájött, hogy szexuálisan a nőkhöz vonzódik, ezután leoperáltatta a melleit, de a szaporítószerveit meghagyta, mert tudta, egyszer majd gyereket szeretne. "A gyerek utáni vágy nem férfi, vagy női, hanem általános emberi vágy" - mondta Beatie Oprah Winfrey talk showjában.