horoszkóp

Lecsukták a nagyanyját gengszternek öltöztető fiút

bry
2008.10.30. 09:10
A 18 éves fiú saját gangstarap-videót dobott össze: felvette, ahogy házakra lövöldözik, és nagyanyját is bevette a kisfilmbe. A szenilis nagyi boldogan követte a rendezői utasításokat: vagány fejpántot vett és káromkodva hadonászott egy kezébe nyomott pisztollyal. A bíróság szerint azonban ez nem vicces, hanem 18 havi börtön az ifjú rendezőnek.

A 18 éves floridai Michael Alfinezt a bíróság tegnap bűnösnek találta és 18 hónapra a fiatalkorúak börtönébe küldte, amiért visszaélt idős nagyanyja szellemi állapotával és gengszternek öltöztette őt egy videoklip kedvéért. A fiú emellett autójából egy épületre is rálőtt a minél hitelesebb gangstarap-fíling kedvéért, de mikor a kész művet büszkén feltette a netre, letartóztatták - írja a news.com.au.

A floridai fiú rávette 85 éves, erősen szenilis nagyanyját, hogy pisztollyal a kezében pózoljon és káromkodjon a filmjében. A nagyi a felvételen gengszternek beöltöztetve hadonászik egy félautomata pisztollyal és egy köteg pénzzel, miközben azzal fenyegetőzik, hogy lelő valakit. Bár a fiú erőszakot nem alkalmazott az idős hölggyel szemben, a bíróság véleménye szerint visszaélt a nagyi elmeállapotával.

Alfinez tárgyalása során elismerte, hogy valóban rálőtt egy épületre, és azt is bevallotta, hogy ő öltöztette be nagyanyját és ő mondta el neki, hogy mit mondjon és mit is csináljon a videója kedvéért. A fiú anyja szerint azonban a gyermeke letartóztatása csakis valami ostoba félreértés lehet, a nagyi és unokája közt nincs semmiféle feszültség. „Éppen ma hívott fel, és azt kérte, mondjam meg a nagyanyjának, hogy mennyire szereti. A nagyanyja is azt üzente neki, hogy szereti”, nyilatkozta a történtek előtt értetlenül álló anya.