horoszkóp

Szex közben késelte meg a 16 éves sátánista fiú az amerikai híradóst

bry
2009.03.26. 08:16
John Katehis a rendőrök szerint drogos befolyás alatt állt, amikor a brutális szex közben halálra szurkálta a 47 éves férfit, aki kollégái szerint rendes, figyelmes ember volt, és nem gondolták róla, hogy brutális szexhez keres fiatal partnerek.

Egy 16 éves fiút vádolnak a WABC híradósa, George Weber meggyilkolásával, írja a New York Daily News. John Katehis a rendőrök szerint drogos befolyás alatt állt, amikor a brutális szex közben halálra szurkálta a 47 éves férfit.

A rendőrök azután gyanúsították meg Katehist, miután átnézték a híradós levelezését és telefonhívásait. A fiú elmondása szerint Weber hirdetést adott fel, melyben durva szexhez keres partnert. Brooklynban találkoztak pénteken kora este, és onnan Weber lakására mentek. Katehis kihallgatása során elismerte, ő késelte meg a férfit, viszont arra már nem emlékezett hányszor szúrt.

Megpróbálta eltüntetni nyomait a 16 éves fiú

A 47 éves híradóst Katehis állítólag olyan erővel támadta és szúrta meg, hogy a vére telespriccelte lakása falait. Weber ekkor még visszaütött és megsebesítette a fiút, akinek a vérét megtalálták a hálószobában és a fürdőkád lefolyójában is, amiből a rendőrök arra következtettek, Katehis megpróbálta eltüntetni a nyomokat.

A 16 éves John Katehis amellett, hogy sátánistának vallja magát MySpace oldalán, „extrémnek, anarchistának és szadomazoistának” is titulálta magát. „Szeretek őrült és vad dolgokat csinálni, mindig a nagyon izgalmas dolgokat keresem”, írja saját magáról. Késfetisizmusát fotójával bizonyította, melyen számtalan kés és kard társaságában pózol, sőt az egyik képen a saját torkához tart egy pengét.

Családja viselt dolgai ellenére is isteníti Webert

Természetesen a televíziós személyiségről halála után a munkatársai és a rokonai is elismerően nyilatkoztak, ugyanakkor senki sem fejtette ki véleményét arról, hogy az a 16 éves fiú gyilkolta meg, akivel valójában szexuális kapcsolatot szeretett volna létesíteni. „Teljesen feldúlt minket George – nekünk Jordy – halála. Igazán figyelmes ember volt, aki mindenkit szeretett, és akiért mindenki oda volt, akivel találkozott”, nyilatkozta a híradós családja.