horoszkóp

Harapófogóval húzta ki élettársa fogát az orális szex után

2008.10.17. 19:00
Kifeszítette élettársa száját és egy harapófogóval kihúzta egyik fogát egy 40 éves istvándi férfi. Mindezt azután tette, hogy a nőt brutálisan megverte, szilánkosra törte állkapcsát és orális szexre kényszerítette.

A férfi még július 27-én egy családi vita után, verni kezdte élettársát: ököllel többször arcon ütötte, megrugdosta, végül pedig egy fém viperával fejbe vágta. Ezután arra kényszerítette a nőt, hogy elégítse ki orálisan, és az asszony, félve a további veréstől, eleget tett a férfi parancsának.

Ezután a brutális férfi kifeszítette a nő száját és egy harapófogóval kihúzta az egyik fogát. Az asszony a bántalmazások miatt súlyos sérüléseket szenvedett: állcsúcsa megzúzódott, állkapcsa szilánkosra tört.

A Somogy Megyei Főügyészség szóvivője, Fekete Róbert a Velvetnek elmondta, teljesen értetlenül állnak az eset előtt. A férfi nem mondta meg, hogy miért bántalmazta ilyen brutálisan élettársát, és tettét azzal sem indokolhatja, hogy aznap részeg lett volna, ugyanis a vizsgálatok szerint nem egyáltalán fogyasztott alkoholt.

A 40 éves istvándi férfi, aki ellen szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Barcsi Városi Ügyészség, előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.