horoszkóp

Két gyermeket szült apjának egy ausztrál nő

2008.04.09. 10:00
Kapcsolódó cikkek (1)
Jennifer Anne Deaves állítása szerint azután szeretett bele apjába, hogy a férfi harminc év után újra felkereste őt. A vérfertőző kapcsolatból két gyermek is született, az egyik baba pár nappal születés után meghalt, a másik gyermek azonban már kilenc hónapos. A bíróság döntése értelmében a bizarr pár nem feküdhet le egymással, és folyamatosan figyelik őket.

A 61 éves John Earnest Deaves és 39 éves lánya, Jennifer Anne Deaves vasárnap, a 60 Minutes című műsorban beismerte, hogy éveken át folytattak szexuális kapcsolatot egymással, és kilenc hónappal ezelőtt világra jött kislányuk, Celeste – adta hírül az angol Metro. A bíróság kétrendbeli vérfertőzés miatt elítélte őket, három év próbaidőt szabtak ki rájuk, és megtiltották a párnak, hogy lefeküdjenek egymással.

Steven Millsteed bíró elmondta, amikor meghozta a döntést, figyelembe vette, hogy milyen fejlődési rendellenességek fordulhatnak elő azoknál a gyerekeknél, akik vérfertőző kapcsolatból születnek. A bírósági dokumentumok szerint a kilenc hónapos kislánynak volt egy testvére is, aki 2001-ben, pár nappal szívelégtelenség miatt születése után meghalt. A rendőrség szóvivője szerint a párt folyamatos megfigyelés alatt tartják.

A szívükre hallgattak

Apja és lánya állítólag azután talált egymásra, hogy John Earnest Deaves több évnyi távollét után újra felkereste családját. Az ausztrál férfi akkor költözött el első feleségétől, amikor Jennifer Deaves csak egyéves volt, majd 30 évvel később, két házasság és egy újabb gyermek után, ismét felkereste őket. Pár héttel a nagy találkozás után pedig összeköltöztek – írja a Fox.

„Teljesen normális intellektusú felnőttek vagyunk, akiknek volt munkájuk, normális életük, de amikor újra összehozott minket a sors, egymásba szerettünk, annak ellenére, hogy vérrokonok vagyunk” – nyilatkozta Jennifer Anne Deaves. Apja elismerte, tisztában volt azzal, hogy nem egészen legális amit tesznek, de egy idő után nem tudott megálljt parancsolni érzelmeinek.

Családtagok sokkhatás alatt

A férfi harmadik felesége, Dorothy szerint a pár hazudik, már jóval korábban találkoztak. Dorothy, aki 1984-ben ment feleségül Deaveshez, azt állítja, hogy Jennifer 15 éves korában egy hétig náluk lakott, és ez 2000-ig bezárólag háromszor megismétlődött. A hölgy szerint a férfi akkor is tartotta a kapcsolatot lányával, amikor második feleségével, Pamelával élt. Szerinte John Earnest és Jennifer Anne Deaves akkor bolondult egymásba, amikor a férfi kirándulást tett a dubboi állatkertbe – írja a The Age ausztrál lap. „Amikor visszajöttek, azt mondta, hogy még soha nem volt ilyen jó a szex” – tette hozzá Dorothy.

A férfi harmadik felesége elmondta, Deaves második lánya csak a televízióból értesült erről a bizarr románcról, és azóta le van sújtva – olvasható a The Sydney Morning Herald oldalán. Jennifer Anne Deaves édesanyját, Joant szintén sokkolta a hír. „Szerintem ez az kapcsolat undorító” – nyilatkozta az asszony, aki szerint nem fair dolog ilyesminek kitenni a gyermekeket.