Demszky Gábor főpolgármester és Kondorosi Ferenc kormánybiztos után újabb ismert emberről derült ki: tilosban parkolt. Kern András a Mammut mellett a zebrán parkolta le ezüst sportkocsiját. A színészt is egy fotó buktatta le.

Tilosban, egészen pontosan a zebrán parkolt Kern András február negyedikén - derül ki a Velvethez érkezett fotóról. A színész a Mammut bevásárlóközpont mellett, a Lövőház utca és a Fény utca sarkán lévő gyalogosátkelőhelyen, a közlekedési lámpák mellett parkolta le ezüst Nissan 350Z típusú sportkocsiját. A fotó szerint a helyszínen a rendőrség is jelen volt. Az ügyben megkerestük Kern Andrást, aki nem kívánta kommentálni az esetet.

Demszky is

Demszky Gábor január közepén a Gozsdu udvar melletti Holló utcában nemcsak tilosban parkolt, hanem szabálytalanul hajtott be egy egyirányú utcába, majd szintén szabálytalanul tolatva távozott onnan. A főpolgármester akcióját nemcsak egy olvasónk, hanem a térfigyelő kamerák is rögzítették, Demszky ellen eljárás indult. A főpolgármester később elismerte, hiba volt megszegni a KRESZ-szabályokat és kifizette a bírságot.

Pár nappal ezelőtt szintén tilosban parkolt Kondorosi Ferenc, az Új rend kormánybiztosa, aki éppen a gyorshajtók, ittas vezetők és a közlekedési szabálysértők ellen indított harcot. Ő is elismerte, hibázott.