horoszkóp

Megölték barátnőjüket a leszbikus ausztrál vámpírok

2008.03.08. 12:34
Egy leszbikus pár betonkockával és egy lánc segítségével végzett leszedált lakótársukkal, aki állítólag flörtölni kezdett egyikükkel. Az otthonról elszökött tini haláltusája negyvenöt percig tartott. A bíróság végül életfogytiglan tartó börtönbüntetést rótt ki a két ausztrál lányra, akik azóta sem bánták meg tettüket.

A Daily Mail információi szerint életfogytiglani börtönbüntetést kapott az a két lány, akik egy betonkockával gyilkolták meg 16 éves lakótársukat. Stacey Mitchell, aki 2006 decemberében szökött el otthonról, a 21 éves Jessica Stasinowsky és 19 éves barátnője, Valerie Parashumti lakásában kötött ki, halála előtt egy nappal állítólag vissza akart térni Nagy-Britanniában élő szüleihez.

Ám ígéretét nem tudta beváltani, ugyanis leszbikus kapcsolatban élő szállásadói tíz nappal azután, hogy beköltözött hozzájuk, brutális módon végeztek vele. Egy közös italozás közben altatót csempésztek az italába, majd miután a lány elszenderedett, Parashumti elővett egy betonkockát, amivel többször is lesújtott a lányra. Mivel szerinte Mitchell nem halt meg kellő gyorsasággal, barátnője segítségére sietett, és egy lánccal fojtogatni kezdte.

Szerelmi háromszög

Negyvenöt perccel az első ütés után a lány meghalt. Stasinowsky és Parashumti ezt úgy ünnepelte meg, hogy csókolóztak a holttest felett, majd kidobták a szemetesbe. A két lány előre eltervezte a gyilkosságot. Parashumti állítólag így próbálta bebizonyítani partnerének, aki féltékeny volt Mitchellre, hogy a lány semmit nem jelent számára. A kivégzés egy részét egyébként felvették egy mobiltelefonnal. A felvételen hallható, amint a lányok kigúnyolják Stacey Mitchellt angol akcentusa miatt, és az is, hogy eleinte Bach János-passió című műve szól a háttérben.

Stasinowsky pár héttel letartóztatásuk után arról panaszkodott az őröknek, bárcsak tovább tartott volna Mitchell haláltusája. A két lány a tárgyalásig sem bánta meg tettét, amit Peter Blaxell bíró a szemükre is vetett. Hozzátette, egyértelmű, hogy az erőszakos cselekedetek hozzák őket izgalomba. Parashumti ügyvédje, David Edwardson elmondta, hogy védence családjában gyakori volt az erőszak, és lány tíz évesen került kapcsolatba a vámpír szubkultúrával. Először csak a saját, majd mások vérét itta.

Örökkévalóság

Az áldozat szüleinek nyilatkozatát a rendőrség egyik munkatársa olvasta fel az ítélet kihirdetése után. "Még mindig nem hisszük el, hogy elment, valamint, hogy ilyen erőszakos véget ért élete. Bár az ítéletet kénytelenek vagyunk elfogadni, úgy érezzük, az örökkévalóságig tartó büntetés sem lenne elég."