horoszkóp

Minden nyomozó a 14 éves lány gyilkosát keresi

bry
2008.11.25. 14:15
Lemeztelenítette, valószínűleg megerőszakolta, majd ezután egy nejlonzsákkal megfojtotta gyilkosa a 14 éves Nórát . A lány holttestét saját édesapja találta meg egy erdős terület mellett. A fiatal lányra gyertyákkal és virágokkal emlékeznek a környéken. A rendőrség nyomoz, de nem mondanak semmit.

Vasárnap hajnalban jelentették be a 14 éves lány eltűnését a szülei. A családtagok a polgárőrség és a rendőrség segítségével átfésülték a környéket, Nóra lemeztelenített holttestét tragikus módon saját édesapja találta meg egy erdős terület mellett, a Kinizsi és a Báthory utca sarkánál lévő farakásnál.

Még ma is dolgoztak a helyszínelők

A lány szombat este barátaival ment szórakozni a helyi művelődési házba, ami házuktól mindössze háromsaroknyira van. A helyi bálban a Blikk információi szerint a lány állítólag összeveszett a barátjával, és ezek után hiába hívták barátnői, hogy együtt menjenek haza. Nóra tovább maradt, és csak hajnali háromkor indult el, teljesen egyedül. A Bors értesülései szerint a mindössze 14 éves lányt gyilkosa egy nejlonzsákkal fojtotta meg, és feltehetően meg is erőszakolta, mielőtt végzett vele.

A szigetszentmiklósi Kardos István iskolára, ahová a 14 éves áldozat járt, fekete zászlót tűztek ki. Az intézményben a hír hallatára döbbenet lett úrrá, a gyermekeket iskolapszichológus segíti a szörnyű esemény feldolgozásában - mondta az MTI-nek Garzó Zoltánné iskolatitkár kedden. A diákok gyertyákat gyújtottak, így emlékeztek a 9. osztályba járt társukra.

Az igazságügyi orvos szakértő időközben elvégezte a boncolást, ami újabb adatokkal szolgálhat majd a gyilkosság elkövetésének részleteiről. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztálya teljes létszámmal az ügy felderítésén dolgozik, és mivel a nyomozás jelenleg is folyamatban van további információkat a rendőrség nem ad ki, mondta el a Velvetnek Bényi Mónika sajtóreferens.