horoszkóp

11 gyereket nemzett lányának a kolumbiai Fritzl

2009.03.29. 12:47
A férfi rendszeresen megerőszakolta lányát annak 10 éves kora óta, a vérfertőző kapcsolatból 11 gyerek született.

Szombaton állították bíróság elé a "kolumbiai Josef Fritzlnek" nevezett 58 éves férfit, aki a vád szerint rendszeresen megerőszakolta lányát annak 10 éves kora óta, és a vérfertőző kapcsolatból 11 gyerek született. Arcedio Alvarezt rendőrök, sőt katonák védték, amikor a bíróságra vitték, mert a hatóságok attól tartottak, hogy meglincselik. Az ügy sokkolja a dél-amerikai országot, ahol a sajtó a lakhelye után mariquita-i szörnyetegnek nevezte el a férfit.

Alvarez tagadja a vádakat, és azt állítja, hogy a gyerekeket örökbe fogadta. Azt vallotta, hogy a nő nem is a saját lánya, és csak romantikus kapcsolat volt köztük. "Mindig tiszteltem, mert az apám, és ő sohasem beszélt arról, amit csinálunk, és amikor néha kérdeztem erről, azt felelte, hogy ez isten akarata." - mondta a bíróság előtt a férfi lánya, aki most a harmincas éveiben járó asszony. A bíróságon elhangzott, hogy a nő azt mesélte a rendőröknek: öt éves volt, amikor meghalt az anyja, és 11 gyereket nemzett neki a férfi, de három gyerek meghalt.

Az asszony és a gyerekek hatósági védelem alatt vannak jelenleg. Kolumbiai gyerekvédő szervezetek azt követelik, hogy bűnössége bizonyítása esetén ítéljék életfogytiglanra a férfit. Szerintük így kellene példát statuálni, mivel az országban rengeteg gyerekmolesztálási, szexuális zaklatási ügy marad büntetlen.