horoszkóp

Fél év börtön a kutyával szexelő visszaesőnek

2008.03.21. 15:30
4 éves szuka kutyával kefélt egy amerikai férfi. Mivel már nem az első esete volt, a maximális büntetést kapta. Védőügyvédje felháborodott, mondván a törvénynek nem az állatokat kellene védenie.

Fél év börtönre ítélték azt a kansasi férfit, aki egy kutyával dugott – adta hírül a kansas.com A perverz férfi, aki egyébként bevallotta bűnösségét, szexuális bántalmazóként került nyilvántartásba és a helyi törvények szerinti maximális büntetést kapta. A súlyos büntetést a vádat emelő ügyész azzal magyarázta, hogy a 20 éves Joshua Coman már egyszer volt feltételes szabadlábon egy nagyon hasonló eset miatt. A bíró a fajtalankodó pszichiátriai kezelést is elrendelte. Coman egy ismerőse 4 éves rottweiler szukájával szexelt.

A védőügyvéd, Eric Svoboda kérelmezését elutasították, miszerint szerette volna, ha ügyfelét szabadlábra helyezik. „Nem hiszem, hogy hasznos lesz, ha ezt az embert hat hónapra fegyházba zárják.” Svoboda még azzal érvelt, hogy a büntetőjog arra lett kitalálva, hogy megvédje az embereket és nem a mindenféle négylábúakat, háziállatokat vagy bármi mást, legyen az madár vagy rovar. „A törvény nem nekik készült.”