Lene Alexandra norvég aktmodell valóra váltja gyerekkori álmait: énekesnőként is sikeres szeretne lenni. Az angol poppiacra például a My Boobs Are OK! című számával készül betörni.

A The Sun című angol lap szerint újabb skandináv zenei produkció próbál betörni az angol zenei piacra: a svéd Basshunter pornóbotránnyal megpromózott eurodance-produkciója után az egykori norvég modell, Lene Alexandra robbant be My Boobs Are OK! (A mellem oké) című, besorolhatatlan műfajú dalával.

Lene Alexandra norvég modellnek gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy énekesnőként is megmutathatja magát. A Norvégiában megjelent két kislemeze után ugyanis hamarosan kijön első nagylemeze, a Welcome to the Sillycone Valley, és lassan Angliában is kezd sikeres lenni. A My Boobs are OK! című szám egyébként a dán Aqua-együttes egykori slágerére hajaz.

Lene Alexandert Basshunterrel nemcsak a skandináv gyökerek, hanem a svéd dj videoklipjében szereplő Aylar Lie is összeköti. Lene Alexandra ugyanis az iráni születésű, de Norvégiában felnőtt Aylar Lievel közösen azt hangoztatta: hármasban töltöttek el egy éjszakát Robbie Williamsszel. Robbie Williams persze mindent tagadott, bár azt elismerte, hogy a lányok eszméletlenül jól néztek ki és szívesen lefeküdt volna velük. Lie később bevallotta, a gruppenszexről szóló híreket ő találta ki, mégpedig azért, mert így akarta elérni, hogy felfigyeljenek rá. "Azt szerettem volna, ha az Aylar név igazi márkanévvé válik" - mondta a pornós múltja miatt szülőhazájában halálosan megfenyegetett modell.

Az Eurovízós Dalfesztiválhoz még nem elég

Lene Alexandra egyébként 14 éves kora óta énekel kórusban és mindig is énekesnő szeretett volna lenni. Aztán egy barátja tanácsára szerződést kötött egy modellügynökséggel, majd címlapokon, videoklipekben, fotókon szerepelt Norvégiában és Svédországban.

"A legfontosabb az, hogy boldog legyek, és azt csináljam, amit szeretek. Ha ezzel másoknak örömet okozok, hatalmas pluszt jelent számomra" - vallja az énekesnő, aki az Eurovíziós Dalfesztivál norvég nemzeti döntőjében is részt vett, a Sillycone Valley című száma azonban nem nyerte el a közönség tetszését.