horoszkóp

Pucér Fenék tábornok gyerekszíveket evett meg

2008.01.19. 19:40
Kapcsolódó cikkek (1)
Legalább 20 ezer embert ölt meg a libériai polgárháború során a Pucér Fenékként emlegetett Joshua Milton Blahyi. A hadúr önszántából állt bíróság elé. Az azóta megtért Blahyi elmondta, emberáldozatot kellett bemutatnia, hogy megőrizze mágikus hatalmát. Az áldozat általában egy élő gyermek volt, akinek szívét kitépte és megette.

Emberek ezreinek legyilkolását, élő gyermekek szívének kitépését és elfogyasztását vallotta be az Igazság és Megbékélés Bizottsága előtt az első libériai polgárháború egyik legrettegettebb hadura, Joshua Milton Blahyi. A milíciavezért annak idején csak "Naked Butt" (Pucér Fenék) tábornokként emlegettek, mert az 1989-től 1997-ig tartó polgárháborúban anyaszült meztelenül vezette harcba ugyancsak pucér vagy női ruhát viselő, mágiáról és kegyetlenségükről hírhedt, bedrogozott és leitatott fiatal harcosait.

Az azóta megtért hadúr elmondta, hogy valahányszor pucér seregével bevett egy várost, emberáldozatot "kellett" bemutatnia, hogy megőrizze "mágikus" hatalmát. Élő gyermeket vittek elé, akinek kitépte és megette a szívét. Blahyi önszántából állt az 1979-től 2003-ig terjedő időszak emberi jogi visszaéléseit vizsgáló történelmi igazságtétel-bizottság elé.

"Nem tudom, összesen hány embert öltünk meg. Én személy szerint legalább 20 ezret" - vallotta a lelkész, majd látványosan sírva fakadt. . Azt mondta, áldozataira bízza, hogy megbocsátanak-e neki. Kijelentette, hogy kész bíróság elé állni, ha ezt akarja a bizottság, amelynek joga van amnesztiában is részesíteni a bűnbánó háborús bűnösöket.

"Véres volt a kezem, amikor megjelent nekem Jézus"

"Felhasítottam és kivettem a szívét, amelyet megosztottam a harcosaimmal. Még véres volt a kezem a gyermektől, amikor megjelent nekem Jézus és azt kérte, ne legyek többé a Sátán szolgája" - magyarázta Blahyi, hogyan tért meg.

Blahyi azt állítja, hogy mágikus erejének köszönhette harci sikereit; állítása szerint különleges adottságait, például "láthatatlanságát" kihasználva ő egyedül vett be egy-egy várost, megelőzve harcosait, akiknek már csak a "tisztogatás" feladata jutott. Pucér Fenék azzal magyarázza mágikus erejét, hogy 11 évesen egy törzsi titkos társaság tagjaként a Sátánnal kötött paktumot, amely havonta emberáldozat bemutatását követelte meg tőle. A harcmezőn való sérthetetlenségét pedig az emberáldozaton kívül a meztelenség biztosította: egy bakancson és puskán kívül semmit sem viselt, még motorbiciklin közlekedve sem. A csata előtt meztelenre vetkőzött, majd harcba vezette ugyancsak pucér vagy "transzvesztita" híveit. Sérthetetlenségük vélt tudatában a meztelen harcosok semmitől sem riadtak vissza, és sikerük titka talán éppen a tőlük való páni félelem volt.

Most spirituális háborút vív

Blahyi a friss gyermekvérrel a Sátánt elégítette ki - vallotta be a 38 éves hadúr egy interjúban. Olykor vízben lubickoló gyerekeket kapott el: a víz alá merülve ragadott el egy-egy gyereket, majd kitekerte a nyakát. Máskor balesetet színlelt, néha minden teketória nélkül ölte meg a kicsiket.

A még a békefenntartók által is rettegett pucér zászlóalj szedett-vedett "tábornokai" olyan neveket viseltek, mint Gyilkos Rambó, Terminátor, Őserdei Gyilkos, Háborús Főnök III., Sem-anyám-sem-apám, Fuck-me-quick vagy éppen Bébikiller.

A tizenéves katonák egy része anyaszült meztelenül, mások női parókában, virágmintás női ruhában, menyasszonyi ruhában vagy női retikült lengetve harcoltak éppen annak az oldalán, aki megfizette őket. Pucér Fenék tábornok bevallotta, hogy a háborúban való részvétel merő "üzleti alapon" történt, annak a megbízásából gyilkolt, aki a legtöbbet fizetett, a polgárháború utolsó éveiben például Roosevelt Johnston hadúr bérelte fel a kíméletlenségéről hírhedt pucér sereget.

Pucér Fenék most az evangelikál - neoprotestáns - szekta lelkipásztorává vált, a békét és a megbékélést prédikálja. Azt mondja, hogy most is háborúzik, de most "spirituális háborút" vív. Mindenesetre prédikációinak hangfelvételét darabonként 20 dollárért árusítja, állítólag azért, hogy a bevételből iskolát létesítsen olyan egykori harcosoknak, mint ő maga is.