Kétszer is megerőszakolta volt élettársa lányát, akinek a szájába faleveleket tömött, majd megrugdosott. Nem jogerősen 18 évi fegyházra ítélték.

Tizennyolc év fegyházbüntetésre ítélték P. Sándort a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságon emberölés kísérlete, folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés, kifosztás bűntettéért és több vétségért. P. Sándort a bíróság a közügyektől is eltiltotta tíz évre - írja a kemma.hu.

Az első fokú nem jogerős ítélet szerint P. szakításuk után is folyamatosan figyelte és követte volt élettársát. 2006 nyarán a buszmegállóban felajánlotta a volt élettárs lányának, hogy hazaviszi. A lányt nem haza, hanem egy faházhoz vitte, ahol P. Sándor letépte róla a ruhát, a fehérneműjével megkötözte, majd fogdosni kezdte. A faházban a lányt megverte és megerőszakolta.

Másnap P. Sándor ismét berántotta autójába a lányt. Felhívatta vele az anyját, hogy menjen el a lányáért az utcájuk végébe. Az anya először egy ismerősével ment. P. Sándor ezért leszorította Zsuzsannát az autóban, és újra hívatta S. Lászlónét, hogy egyedül menjen. A nő ekkor autóval indult el. P. Sándor üldözni kezdte a nőt, de meglátott egy járőrt, ezért felhagyott az üldözéssel.

A lányt ekkor egy földútra vitte, ahol újból megerőszakolta. Kivitte az erdőbe, kezét-lábát összekötözte. Száját teletömte levelekkel, a testét gallyakkal fedte. Megrugdosta, megtaposta, amíg el nem vesztette az eszméletét.

Amikor Zsuzsanna magához tért, kiköpte a leveleket, és kibújt a kötelekből. Annyira le volt gyengülve, hogy csak fenéken csúszva tudott pár métert megtenni.

Csak másnap este találtak rá gyakorlatozó katonák, így élte túl a támadást. Olyan maradandó sérüléseket szenvedett, hogy azóta csak suttogva tud beszélni - írja a kemma.hu.

Az ítélet nem jogerős.