horoszkóp

Túlélte megszületését a robogó vonatból kizuhanó bébi

2008.02.28. 13:25
Túlélte egy indiai újszülött, hogy egy mozgó vonat vécécsészéjéből a sínek közé zuhant. A bébi olyan viharos gyorsasággal született meg, hogy anyja először észre se vette, mi történt.

A radzsasztáni Bhuri Khalbi a hetedik hónapban járt, amikor a vonaton rátörő ingerről úgy gondolta, vécéznie kell. Ehelyett azonban viharos gyorsasággal megszült a vécé felett – írja a Reuters. „Annyira hirtelen történt a szülés, hogy abban a pillanatban fel sem fogtam, hogy épp a babám pottyan ki a vécé lyukán” – idézte vissza a 33 éves anya, aki pár percre még el is ájult az esemény után.

Amikor magához tért, azonnal riasztotta a családját, akik megállíttatták a vonatot és rohanva indultak el visszafelé, hogy a sínek közt megtalálják az újszülöttet. A legközelebbi vonatállomás személyzete is segített a kutatásban, és hamarosan rá is akadtak a lány újszülöttre, aki sértetlenül feküdt a talpfák közti kavicságyon. A kislányt azonnal az ahmedabadi kórházba szállították, ahol jelenleg az intenzív osztályon tartják, de csak mert koraszülött.

A kislányt az ahmedabadi kórház intenzív osztályán kezelik

Az indiai vonatok vécéi a Reuters szerint „retkes kürtők, amelyek közvetlenül a sínre nyílnak”, megérzésünk szerint ezzel sikerrel hozzák a magyar vonatok higiéniai színvonalát.