horoszkóp

Egy McDonald's-ból kerültek internetre a szexképek

2008.11.23. 20:03
Tina és Phillip Sherman 3 millió dollárra, vagyis 635 millió forintra perli a McDonald'sot, amiért a férj ottfelejtett telefonjáról feltöltötték felesége meztelen fotóit az internetre. Ez csak a kisebb baj: látható volt mellette a nő telefonszáma, címe és neve is. A házaspár elköltözött.

Az arkansasi Phillip Sherman július 5-én felejtette telefonját a Fayettville-i McDonald'sban, amire korábban neje, Tina Sherman aktfotókat küldött magáról. Nem sokkal később az étterem üzletvezetője, Aaron Brummley felhívta Sherman édesanyját, hogy a telefon biztonságban van, elteszi, amíg Sherman érte tud menni - írja az a11news.com A férj még vissza sem ért az étterembe, feleségét már a meztelen fotókra vonatkozó üzenetekkel bombázták - férje telefonjáról.

Tina Sherman

Shermanék 3 millió dollárt, azaz 635 millió forintot követelnek az étterem tulajdonosától, a Mathews Management vállalattól és az étterem üzletvezetőjétől, Aaron Brumleytól, akik egyelőre még nem nyilatkoztak az ügyben. A pár állítja, hogy szorongva és szégyenkezve kell élniük a fotók miatt. Új otthont is kellett keresniük, ugyanis a feltöltött fotók mellett szerepelt a nő címe, telefonszáma és neve is. Az internetre feltöltött aktfotókat már eltávolították a weblapról - írja a BBC.