Alicia Douvallnak több mint ötven kozmetikai műtétje volt már, úgyhogy most 12 éves lánya is mellműtétet kért szülinapjára. Anyu már több híresség ágyában is megfordult, de lányának 16 éves kora előtt "csak" a nevét változtatja meg, a melleit csak utána.

A legtöbb tini általában egy jó DVD-t szeretne a szülinapjára, ezért is kirívó Alicia Douvall lányának esete, aki mellműtétet kért – írta meg a The Sun. Georgia még csak 12 éves, de már most kés alá akar feküdni, hogy megalapozza jövőbeni modellkarrierjét. Anyuci, aki járt már a modell Calum Best, P-Diddy és a Simple Red énekese, Mick Hucknall ágyában is, elmesélte, hogy lánya hogyan tálalta a nem szokványos kérést. „Georgia írt egy rövid kívánságlistát a tizenharmadik születésnapjára, amin szerepelt Kate Moss parfümje egy iPhone és egy mellműtét.”

A Love Island brit valóságshow korábbi versenyzőnője a Closer nevű lapnak azt is elmondta, hogy nagyon meglepte lánya kérése. „Nem tudtam, hogy aggódik lapos mellei miatt. Csendes kislány, keveset beszél magáról.” Ilyen anyu mellett ez nem is csoda. Georgia úgy gondolja, hogy anyukája nagyon jól néz ki és számára ő az etalon: „Anyu miatt kértem. Nálunk az a normális, hogy ha valami nem teljesen tökéletes, akkor jöhet az operáció. Alicianak már több, mint ötven kozmetikai műtétje volt az elmúlt tíz évben, de úgy gondolja, hogy az ilyen jellegű operációk a modern idők következő fokozatai.

Híresebb lesz, mint Britney

Habár az édesanya szereti az apró átalakításokat, ahhoz ragaszkodik, hogy lánya töltse be a tizenhatodik életévét mielőtt alávetné magát a műtétnek. „Úgy gondolom, hogy egy 16 éves lányból, akinek szép és szexi alakja van, nagyon jó modell válhat ha ügyesen menedzselik. Ezért örülök, hogy Georgiának lesz mellműtétje, mert ez majd megalapozza a karrierjét” – vélekedett anyu. Nagyjából 6 éves kora óta be van regisztrálva egy modellügynökségnél. Híresebb lesz, mint Britney Spears!”

Alicianak, akinek igazi neve Sarah Howes, most volt a tizenkettedik mellműtétje, de már a következőt tervezi, mert elégedetlen az előző eredményével. A törtető anyuka lánya nevét is megváltoztatta Georgiáról Destiny-re (végzet), hogy növelje lánya esélyeit a híressé válásra. „Már amikor született Destinynek akartam hívni, de a nagymamája azt mondta, hogy ez úgy hangzik, mintha egy rúdtáncosnő lenne. De Georgia soha nem szerette a nevét, ezért úgy döntöttünk, hogy megváltozatjuk.”