horoszkóp

Lopás és marihuána miatt bukott a tini szépségkirálynő

2008.10.22. 12:40
A Miss Teen Louisiana verseny idei győztese barátnőivel fizetés nélkül távozott egy étteremből, mert nem bírták kivárni, amíg kihozzák a számlát. Az étterem vezetője megtalálta a 18 éves Lindsey Evans pénztárcáját, és kihívta a rendőröket. Amikor a négy lány visszament, hogy elkérjék a tárcát, a rendőrök letartóztatták a szépségkirálynőt, ugyanis nyugtatót és marihuánát is találtak a táskában. A verseny szervezői értelemszerűen megfosztották őt a koronájától és a címétől, pedig pár nap múlva mindenképpen lejárt volna a mandátuma.

A Miss Teen Louisiana szépségverseny idei győztesétől elvették a koronát, miután barátaival fizetés nélkül távozott egy étteremből, ráadásul a rendőrök nyugtatót és marihuánát találtak a tárcájában, amit figyelmetlenségből a helyszínen hagyott– írja a DailyMail. A 18 éves Lindsey Evans és három barátnője szombaton ellátogatot egy helyi étterembe, és miután megvacsoráztak, anélkül távoztak, hogy kifizették volna a 46 dolláros (közel tízezer forintos) számlát. Evans egyik barátnője, a 22 éves Jennifer Martin azt állítja, hogy ki akarták fizetni a fogyasztást, de a kiszolgálás olyan lassú volt, hogy nem várták meg, amíg a pincér kihozza a számlát.

A szépségkirálynő vesztére otthagyta a tárcáját, amit az étterem vezetője meg is talált, és kihívta a rendőrséget. Az egyenruhások megtalálták a pénztárcába rejtett marihuánát és pár tabletta nyugtatót. És ez még nem minden, a négy lány ugyanis pont akkor tért vissza az étterembe, amikor a rendőrség éppen a főnök vallomását vette fel és természetesen a jogosítványán található kép alapján azonnal felismerték Lindsey-t. Evanst és barátnőit a helyszínen őrizetbe vették, valószínűleg lopás és kábítószer birtoklása miatt emelnek majd vádat a lány ellen.

A Donald Trump nevével fémjelzett Miss Universe illetékesei úgy döntöttek, hogy a történtek miatt a 18 éves lányt megfosztják a koronájától. Igaz, a Daily Mail szerint nemsokára úgyis véget ért volna uralkodása, hiszen következő hétvégén új királynőt választanak. Lindsey Evans először 2007-ben vett részt a Miss Teen Louisiana versenyen, akkor második lett. Idén ismét jelentkezett és a bírák neki ítélték az első helyet. Adatlapja szerint kedvenc hobbija a tánc, a vásárlás, a kapcsolatépítés, valamint szívesen játszik két kutyájával, a mottója pedig a következő: „Ha szereted a szivárványt, akkor el kell viselned az esőt.”

Balhés szépségkirálynők

Az amerikai szépségversenyek történetében számtalan olyan királynő akadt, aki kissé balhés életmódja miatt bajba került, és esetleg még koronájától és címétől is megfosztották a szervezők. A Miss Nevada 2006-os győzteséről, Katie Reese-ről botrányos fotók kerültek elő, amelyeken félmeztelenül pózol, és lányokkal csókolózik. 2007-ben Miss New Yersey, Ashley Harder vesztette el a címét, ugyanis kiderült, hogy terhes, ez pedig kizáró ok a verseny szabályai szerint. Kumari Fulbright, aki megyei nyertesként 2005-ben és 2006-ban is részt vett a Miss Arizona szépségversenyen, bizonyult a legvérmesebb királynőnek, ugyanis 2007-ben vádat emeltek ellene, amiért három férfi segítségével elrabolta volt barátját, majd megkínozta, kirabolta és halálosan megfenyegette. Az egykori Miss USA, Tara Conner csak Donald Trump jóindulatának köszönheti, hogy nem rúgták ki kábítószerfüggősége miatt, amitől azóta egyébként sikeresen megszabadult. Legutóbb a 2007-es Washington Megye Szépe, Christie Ganoe került bajba, ugyanis idén augusztusban megverte expasija új barátnőjét, és a rendőrségnek kellett elvezetnie.